Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Ειρήνης και του Ιπποκράτη προχωρούν, όπ παρακολουθήσαμε σε ένα σπασμα του επόμενου επεισοδίου της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο», που παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η συνάντηση που σκοτεινιά τον Ιπποκράτη

Η Ειρήνη με τον πατέρα επιστρέφουν στο σπίτι και ο Ιπποκράτης που τους σχολιάζει: «Λουλούδια βλέπω» και η Ειρήνη του απαντά επέμενε ο πατέρας της. «Χαρές έχουμε δεν θα στολίσουμε το σπίτι;» ρωτάει χαρούμενος ο Τρύφωνας.

Η Δήμητρα ζητάει να τα σε βάζα, αλλά ο Ιπποκράτης της λέει ότι δεν είναι δική της δουλειά.
«Εσείς κυρίες μου θα ασχοληθείτε με το φόρεμα του γάμου. Τι έγινε το βρήκατε; Το διαλέξατε;», ρωτάει και η Ειρήνη του εξηγεί πως το αγόρασε αλλά χρειάζεται κάποιες μικρές διορθώσεις.

Η Δήμητρα είναι ενθουσιασμένη και προτείνει να το φτιάξει η ίδια. Έτσι λέει στην Ειρήνη να πάνε μέσα για να το δοκιμάσει. Ο Ιπποκράτης θεωρεί ότι δεν λόγος να πάνε στο άλλο δωμάτιο, αλλά ο πατέρας της Ειρήνης διαφωνεί λέγοντας: «Όχι, ο γαμπρός δεν πρέπει να δει το νυφικό πριν τον γάμο», και η Δήμητρα συμφωνεί απαντώντας: «Καλύτερα να πάμε μέσα».

Όταν λοιπόν οι δύο γυναίκες πηγαίνουν στο δίπλα δωμάτιο και τότε ο Τρύφωνας αναφέρει στον μελλοντικό γαμπρό του ότι πέρασαν καλά. «Πήγαμε για βόλτα στην αγορά, ψωνίσαμε με την Ειρήνη, γνώρισα και εκείνον τον φίλο της από το ναυάγιο …». λοιπόν προκαλεί ανησυχία στον Ιπποκράτη. Το πρόσωπο του αλλάζει και του ζητά να του πει λεπτομέρειες γι' αυτή τη συνάντηση.