Ο Παράδεισος των Κυριών: Παρότι ξανά βρίσκεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση, η Βικτώρια δ παραιτείται. Εκμεταλλεύεται μια ευκαιρία να ξεφύγει, παραπλανώντας τη Μιράντα και δίνοντας εντολή για τη δολοφονία του Αποστόλη. Τα πράγματα δείχνουν δύσκολα για την , αλλά αρχίζει να αλλάζει γνώμη για τον Σίμο. Παράλληλα, η Πολυξένη βρίσκεται στον δρόμο της αμαρτίας μέσα στον επικίνδυνο του «Μπραζίλ», ενώ ο Πάρης και η Γεωργία δεν μπορούν πια να κρύβουν τον έρωτά τους, και σχεδιάζουν να παντρευτούν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στον Παράδεισο των κυριών.

Η πως ο Αποστόλης είναι ζωντανός προκαλεί σεισμό πολλών ρίχτερ στον Σίμο, ο οποίος σπεύδει να βρει την Βικτώρια για να της μεταφέρει τα νέα. Αυτή, από την πλευρά της, νιώθει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Συνειδητοποιώντας ότι η ύπαρξη του Αποστόλη απειλεί την ελευθερία της συμφωνεί με τον Σίμο ότι πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση το συντομότερο δυνατό.

Η εντολή για τη δολοφονία δίνεται αμέσως στον Ρένο. Και η Όλγα με τον Πάρης όμως βρίσκονται αντιμέτωποι με την αλήθεια, αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν την ανατροπή στις τους για ακόμα μία φορά.

Ο Ντίνος έχει αποφασίσει να τα ίχνη της χαμένης κόρης της Μιράντας, γιατί δεν θέλει να την αναστατώσει. Από την άλλη, η Αμαλία είναι έτοιμη να ομολογήσει όλα όσα ξέρει στη Μιράντα, αλλά την τελευταία στιγμή την εμποδίζει η Πολυξένη, η οποία την αλήθεια και την πείθει να μην της μιλήσει, καθώς η αποκάλυψη ενός τέτοιου μυστικού μπορεί να καταστρέψει τις ζωές ανθρώπων που αγαπά.

Στο μεταξύ, ο Ρένος ασχολείται με την ατίθαση Στέλλα και προσπαθεί να την χειραγωγήσει, ενώ η Δωροθέα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ανησυχεί όταν μαθαίνει ότι η Πιπίτσα έχει επιστρέψει στο σπίτι του Μάρκου. Δεν γνωρίζει όμως πως η πρώην σύντροφος του άντρα που έχει επιστρέψει μόνο για να βοηθήσει την κόρη της, τη Γεωργία, με το μωρό και αρχίζει να προβληματίζεται.