Σασμός: Ο Σασμός πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου θα έχει ραγδαίες εξελίξεις…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ραγδαίες εξελίξεις…

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα με την παρουσία ι του Βασίλη Μπισμπίκη. Η κατάσταση είναι κρίσιμη τους Σταματάκηδες και κυρίως για τη Βασιλική. Θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο ς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Νικηφόρο να πυροβολεί τον Μαθιό και τη Βασιλική να χτάει με το αμάξι, ενώ η Καλλιόπη καρδιακή προσβολή. τους μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Ο Μαθιός είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Καλλιόπη ξενυχτάει στο πλάι του γιου της. Από την άλλη, η Βασιλική ξυπνάει μετά από και θυμάται αμυδρά τι έχει συμβεί.

Καταλαβαίνει πως κακό συνέβη και η Καλλιόπη με τον Αστέρη την ενημερώνουν για όλα επιβεβαιώνοντας τους φόβους της. Η Βασιλική τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί ο γιος της έγινε φονιάς και σκοτώνοντας τον πραγματικό του πατέρα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να επισκεφτεί τον Μαθιό στην εντατική.

Τώρα πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Θα προχωρήσει με τον Μαθιό ή τον Νικηφόρο; Πλέον, αυτοί οι δύο δεν μπορούν να προχωρήσουν μαζί.