Καθώς η , αρχίζει νιώθει καλύτερα ο Στάθης δίνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της, αλλά εκείνη του λέει να τα κρατήσει. Την ίδια ώρα, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι Βρεττάκων. «Λοιπόν.. Δεν χρειάζεται να αισθανστε όλοι αμήχανα. Το πιάνουμε ξανά απ΄ την αρχή! Το παιδί είναι στα Γερμανικά και θα ΄ρθει σε λίγο. Της έχουμε πει ότι ήν ταξίδι στην Αθήνα. Το ίδιο είπαμε και στον ν. Κοίτα μην κάνεις καμιά γκάφα..», λέει ο Ισίδωρος και η Αμαλία συμφωνεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Δήμητρα φορώντας μια χάλκινη κοντή περούκα, γαλάζιους φακούς επαφής και στολή σεκιούριτι φτάνει σε ένα μεγάλο πλούσιο σπίτι στην Σπάρτη.

Υπάρχουν παντού κάμερες κι ένας άλλος σεκιούριτι την υποδέχεται και την ατοπίζει. Λίγο αργότερα, ο Ρουσσέας μαζί με την γυναίκα του φτάνουν στο σπίτι κι εκείνη ανοίγει την αυλόπορτα και ελέγχει το αυτοκίνητο. «Είσαι η καινούργια; Το όνομά σου;», την ρωτά ο Ρουσσέας κι εκείνη του λέει Δήμητρα και στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα να περάσουν.

Πίσω στην Αρεόπολη, ο Πότης επιστρέφει στο καφενείο, αφήνει τα ψώνια στον πάγκο και ανακοινώνει τα νέα στην . «Έξω από το σούπερ μάρκετ συνάντησα τη Νίτσα που δουλεύει στον γυναικολόγο και τι μου ξεφούρνισε;».

Η Άννα γεμάτη περιέργεια ρωτά να μάθει και τότε ο Πότης της πετά την βόμβα: «Η πριγκίπισσα είναι έγκυος!». «Η Ιουλία», ρωτά έκπληκτη εκείνη, την ώρα που μπαίνει μέσα στο καφενείο η Αρετή. «Τι η Ιουλία; Τι έκανε πάλι αυτή η απαφημένη;», ρωτά η Αρετή με τη σειρά της.

«Τη γκάστρωσε ο κυρ Στάθης! Να σας ζήσει!» της λέει ο Πότης και συνεχίζει: «Τεσσάρων μηνών και για τον πέμπτο! Ποιος τη χάρη του κυρ Στάθη! Πολύτεκνος! Μέχρι άδεια για ταξί βγάζει!». Η Αρετή μένει με το στόμα ανοιχτό, αλλά το μάτι της γυαλίζει…