Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα συνεχίζει να σκαλίζει το παλθόν και φτάνει σπίτι του Κυριάκου και της Βαγγελιώς… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 7-8

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έ Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 20/8 Επεισόδιο 7-8

Η Ειρήνη είναι σ τάφο της Εύας και η Έλενα που την παρακολουθεί συνεχίζει να τραβά φωτογραφίες. Εντωμεταξύ ο Στέφανος ψάχνει πανικόβλητος την Αμάλα που του τηλεφωνούν από την πρεσβεία στη Δαμασκό.

Το σκάσει από το σπίτι της θείας και θέλει να επιστρέψει στον Στέφανο. Αυτός της υπόσχεται ότι αφέρει να τη φέρει πίσω. Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος συνεχίζει να κρύβεται ενώ η Χριστίνα βρίσκει τον πατέρα της σωριασμένο στο πάτωμα με ένα μπουκάλι ποτό δίπλα του.

Η Λουίζα και ο ς τη βοηθούν να τον σηκώσει και να τον συνεφέρει.

Η Έλενα συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν και φτάνει στο σπίτι του Κυριάκου και της Βαγγελιώς. Μπαίνει μέσα και ανακαλύπτει φωτογραφίες του Νικήτα. Εκεί την περιμένει μία έκπληξη.