Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος λέει στην τάθεση του ότι δε θυμάται, αν είναι όντως ο Κυριάκος Βασιλείου…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 50

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Βασίλης, ο αστυνομικός, συνάδερφος του Στέφανου, πάει σπίτι του Χριστόφορου και του παραδίδει μια κλήση να παρουσιαστεί άμεσα στο τμήμα έγινε μια καταγγελία εις βάρος του, αλλά, δεν του λέει περί τίνος πρόκειται. Παράλληλα, η Έλενα είναι αποφασισμένη να κάνει την τελική κίνηση για να εκδικηθεί τον Χριστόφορο.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 10/9 Επεισόδιο 50

Ο Χριστόφορος λέει στην κατάθεση του ότι δε θυμάται, αν είναι όντως ο Κυριάκος Βασιλείου. Ο Άλκης, που πιστεύει ότι ο Χριστόφορος θυμάται πολύ κ ποιος είναι, τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί την της μνήμης του για να τη γλιτώσει.

Η Έλενα, που είναι έξω απ΄ το τμήμα και διστάζει να μπει να καταγγείλει τον Χριστόφορο, αφού δεν ξέρει, αν την πιστέψει, τον βλέπει να βγαίνει κι αυτό την κάνει έξαλλη και παίρνει τη μεγάλη φαση να πει στην αστυνομία ότι είναι ο Κυριάκος, αγνοώντας ότι ο Θέμης το έχει κάνει ήδη.

Ο Θέμης πάει να δει πώς είναι η Λουίζα κι ο Άρης τον ρωτάει γιατί η Λουίζα τον έδιωξε την άλλη φορά, που είχε πάει.

Ο βλέπει ένα μικρό σημάδι στο πόδι της Κρίστιας, που δεν το είχε προσέξει κι αυτή του λέει πως το έχει από τότε που γεννήθηκε. Και είχε ένα παρόμοιο κι ο Γρηγόρης κάτω απ΄ το μπράτσο του. Μετά ζητάει απ΄ το Μάρκο να πει στον Χριστόφορο να βρει με κάποιον τρόπο το νούμερο του Δημήτρη, του παλιού συμμαθητή του Παύλου γιατί θέλει να τον βρει να του μιλήσει.

Η Έλενα παρουσιάζεται στο τμήμα και τους λέει πως είναι η αδερφή του Αβράμη, ενώ ο Χριστόφορος «βλέπει» τον Κυριάκο, πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο να πάρει τον Αντρέα.