Οι εξελίξεις των γεγονότων στον πύργο των Λασκαραίων και στους Γερακάρηδες στη σειρά «Η Μάγισσα» έχει καταφέρει να κρατήσει το κοινό σε αγωνία. Από τον φόνο του μωρού με εντολή της γιαγιάς του μέχρι τον παράνομο έρωτα της νύφης και του κουνιάδου, πολλά σκάνδαλα έχουν συγκλονίσει την ισχυρή οικογένεια της Mάνης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Βέβαια το μεγάλο χτύπημα ήρθε με την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του Τζανή και της Μεταξίας. Αυτό έφερε τα πάνω-κάτω στον πύργο και ανάγκασε τον Μάρκο να πάρει την απόφαση να διώξει και την γυναίκα και τον αδελφό του.

Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο αποφασισμένη να χωρίσει με τον άντρα της, παρά τις αντιρρήσεις του Σπήλιου. Από την άλλη η Κυπριανή τονίζει ότι ο Σπήλιος έχει δίκιο γιατί μπορεί η Μεταξία να έκανε ένα τραγικό λάθος αλλά δεν πρέπει να χαλάσει το γάμο της για τον Τζανή!

Στο μεταξύ, η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο, επιθυμώντας να πάρει την κόρη της και να φύγει, όμως η Μεταξία έχει διαφορετικά σχέδια. Ο Μάρκος επιμένει στο χωρισμό, αν και οι γονείς του έχουν διαφορετική άποψη. Μάλιστα, ο Μιχαήλ επισημαίνει πως κανένας Λάσκαρης δεν έχει χωρίσει.

Τελικά, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της «Μάγισσας» η Μεταξία και ο Μάρκος καταφέρνουν να πάρουν διαζύγιο επίσημα από την εκκλησία, όπως γινόταν εκείνα τα χρόνια.