Η Δήμητρα για ακόμα μία φορά μπαίνει στο σπίτι του Ρουσσέα, μόλις τον βλέπει να πηγαίνει για τρέξιμο με την γυναίκα του. Πηγαίνει στο γραφείο του, όπου βρίσκει την τσάντα του, όμως είναι κλειδωμένη. Προσπαθεί να την ανοίξει με έναν χαρτοκόπτη που βρίσκει εκεί, αλλά δεν τα καταφέρνει και παρατάει την προσπάθεια, καθώς φοβάται ότι θα αφήσει ίχνη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στη συνέχεια ανοίγει τα συρτάρια και βρίσκει έναν φάκελο, αλλά πριν προλάβει να τον ανοίξει, ακούει τον Λάμπρο από τον ασύρματο: «Έρχονται!». Η Δήμητρα αμέσως βγαίνει στην αυλή όμως δεν προλαβαίνει να κρυφτεί και πέφτει πάνω στον Ρουσσέα. «Τι κάνεις εδώ;», την ρωτά κοιτώντας την αυστηρά και η Δήμητρα του λέει ότι οι κάμερες της περίφραξης δεν έδιναν εικόνα και πήγε να τις ελέγξει.

Στο μεταξύ, ο Στάθης συνεχίζει να πιστεύει ότι η Ιουλία του λέει ψέματα για την εσωτερική γυναίκα που περιμένει: «Κάναμε τη βόλτα μας, γυρίσαμε, κι ακόμα να φανεί η υποτιθέμενη κυρία που κανόνισες να σε βοηθάει.. Ιουλία, θεωρείς πως τρώω κουτόχορτο;», την ρωτά κι εκείνη την ώρα χτυπάει το κουδούνι και ανοίγοντας την πόρτα βλέπουν την κυρία Θάλεια με την βαλίτσα της στα χέρι. Αφού συστηθούν, η Ιουλία της δείχνει το δωμάτιο που θα μένει και ο Στάθης επιτέλους ανακουφίζεται και χαμογελάει ικανοποιημένος.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος πηγαίνει στο σπίτι του Στάθη για να δει τη Αριάδνη. «Δεν νιώθω καθόλου άνετα που βρεθήκαμε εδώ! Κι αν γυρίσει ο Στάθης ξαφνικά;», την ρωτά ανήσυχος κι εκείνη τον καθησυχάσει λέγοντας του ότι μόλις μίλησε μαζί του και είναι στην Αθήνα και τον ρωτά αν νιώθει καλύτερα που βρέθηκαν στο σπίτι και όχι στον ξενώνα.

Ωστόσο, αυτό που στην πραγματικότητα δεν τους αφήνει να χαρούν τον έρωτα τους, δεν είναι η τοποθεσία που συναντιούνται, αλλά ο γάμος του Χρήστου. «Χρήστο, σε αγαπάω.. Και τη δεδομένη στιγμή δεν με απασχολεί τίποτα άλλο.. Θέλω απλά να το ζήσω.. Μαζί σου..», του εξηγεί η Αριάδνη και παρασύρονται και πάλι στο πάθος τους…