Ο Φάνης σε διπλό παιχνίδι με Ευγενία και Άρτεμις… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Στα πρώτα επεισό του 2024 της σειράς «Έρωτας Φυγά», η Άρτεμις στη και ο Φάνης ξεκινά διπλό παιχνίδι ανάμεσα σε εκείνη και την Ευγενία.

Με σκοπό την εκδίκηση του Ιάσο Δεμερτζή, η Άρτεμις κάνει την εμφάνισή της στη Μεσσήνη και εφαρμόζει το σχέδιό της, ο Φάνης που έχει τον ίδιο στόχο, βρίσκεται ερωτικά μαζί της.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, μετά την απώλεια του Μάρκου, η Ευγενία και ο Φάνης έρχονται κοντά και αναπτύσσουν μια παράνο σχέση. Ο Φάνης βρίσκεται σε σχέση με τις δύο γυναίκες, εκείνες να έχουν γνώση η μία α την άλλη.

Το πεπρωμένο όμως, έχει άλλα σχέδια. Η Άρτεμις και η Ευγενία θα συναντηθούν και θα αντιπαθήσουν η μία την άλλη από την πρώτη στιγμή. Η Άρτεμις αρχίζει να εργάζεται ως στο ίδιο νοσοκομείο με την Ευγενία και έτσι, οι δύο γυναίκες γίνονται εχθροί. Τι θα συμβεί αν ανακαλύψουν ότι και οι δύο βρίσκονται σε σχέση με τον ίδιο άντρα;