Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Οι Αρχές συλλαμβάνουν την Ουρανία ως ύποπτη για έγκλημα, με ευρήματα ενοχής που εντοπίζονται στο αυτοκίνητό της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε ι όλες τις εξελίξεις της ιράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

. Αντιμέτωπη με αυτήν την κατηγορία, η Ουρανία αντιστέκεται έντονα, φωνάζοντας σε όλους ότι είναι αθώα. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν δίνει βάση στις δικαιολογίες της, συμπεριλαμβανομένου του Ιάσονα, που την έχει δεύτερη τέρα και τώρα αρχίζει να τρέφει αμφιβολίες.

Ωστόσο, λίγες αργότερα, η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω. Μια επώνυμη καταγγελία φτάνει στην αστυνομία, ονοματίζοντας έναν άλλο άνθρωπο ως υπεύθυνο για τη δολοφονία της Μαργέτας. Οι δες και ο Παράσχος βιώνουν έναν εφιάλτη τέλος, καθώς οι ανατροπές συνεχίζονται. Κι ενώ όλοι θρηνούν τον της Μαργέτα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, εκείνη είναι ζωντανή.

Η Μαργέτα αποφάσισε να μείνε μακριά από το Κιάρι και τα αγαπημένα της πρόσωπα, για πολύ σοβαρούς λόγους. Καθώς λοιπόν όλοι πιστεύουν ότι έχει δολοφονηθεί, εκείνη αποκαθιστά τις δυνάμεις της και σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της.

Φυσικά, ο στόχος της είναι να επιστρέψει σύντομα κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ωστόσο, μέχρις ότου η αλήθεια αποκαλυφθεί, τα μέλη της οικογένειάς της θα συνεχίν να πενθούν τη σημαντική αυτή απώλεια στη ζωή τους.