Σασμός: Έπειτα από πολλές συγκρούσεις, απειλές, εκβιασμούς και εκδικητικές πράξεις, ο Σταύρος τελικά αποφασίζει υπογράψει διαζύγιο. Την ίδια στιγμή, η Τζένη λέει τεράστιο ψέμα στον Νικηφόρο να τον ξανά κερδίσει, η Αιμιλία μαθαίνει κάτι που την ζωή της, ενώ η Άννα παρατάει τον Παντελή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση για την δήθεν εγκυμοσύνη

Η Νάντια δέχεται απρόσμενη πρόταση από την Βασιλική, η οποία ξαφνιάζει τόσο τον Μάθιό, όσο και τον γιο της που την ίδια στιγμή δεν ξέρει πως να διαχειριστεί το νέο που του είπε η Τζένη. Ζητάει την συμβουλή του κολλητού του φίλου, του Μανόλη, αλλά εκείνος έχει αλλάξει απέναντί του και είναι απόμακρος.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Άννα κατα να δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα στο του Λευτέρη και της Θοδώρας, ενώ ο Παντελής σπαθεί να δικαιολογήσει την απουσία της στο . Οι ώρες μακριά από την γυναίκα του περνάνε βασανιστικά και η Κατερίνα αναλαμβάνει να μεσολαβήσει για να τα ξανά βρουν χωρίς βέβαια να ξέρει τι έχει γίνει.

Όσο ο καιρός περνάει, ο Σταύρος αρχίζει να αναθεωρεί τις αποφάσεις του. Από την άλλη, ο Αστέρης συναντά τον Ευθύμη για να μιλήσουν για το χρέος του Στεφανή και ο Μαθιός σκαλίζοντας το παρελθόν ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του ξαδέρφου του.

Παράλληλα, η Αργυρώ παίρνει μια ανάσα από την απόφαση του Σταύρου, ο οποίος της ανακοινώνει πως θα της δώσει το διαζύγιο και θα βρουν μια λύση για το παιδί.

Στο μεταξύ, ο Λευτέρης μαθαίνει για την σχέση του Φαρμάκη με την Ρέα, από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για την ξαφνική μετάθεσή του αυξάνονται και αποφασίζει να μάθει τον πραγματικό λόγο. Κι ενώ ο Μανόλης αντιμετωπίζει με θάρρος τον Νικηφόρο, ζητώντας του εξηγήσεις για την Νάντια, την ίδια στιγμή η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση για την δήθεν εγκυμοσύνη.