Η Γη Ελιάς: Για ακόμα μία εβδομάδα ο Δημοσθένης θα μονοπωλήσει το διαφέρον μας. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, γνωρίζει τον Ορέστη Αντωνιάδη και από την στιγμή που παρατηρεί το όπλο του στη ζώνη του, αρχίζει να υποπτεύεται πως παίζει κάποιο παιχνίδι…. Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Παγίδα θανάτου για τον Ορέστη

Σύμφωνα με τις που σας εξασφαλίσαμε, ο γοητευτικός άντρας από τη Αθήνα γίνεται ς του Δημοσθένη, ο οποίος αποφασίζει να ψάξει τα πάντα για το παρελθόν του. , ζητάει από άντρες του να ερευνήσουν και να βρουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν για τον νεαρό, καθώς είναι σίγουρος πως κρύβει την πραγματική του ταυτότητά.

Ο Δημοσθένης υποψιάζεται πως πρόκειται για μυστικό αστυνομικό κι αυτός είναι ο ς που βάζει δύο δικούς του να παρακολουθούν κάθε του κίνηση. Λίγες αργότερα, ο Ορέστης ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Αθήνα και τότε ο αδίστακτος μαφιόζος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, δίνει εντολή να τον σκοτώσουν.

Εκείνοι, λοιπόν, γίνονται σκιά του και του στήνουν παγίδα θανάτου, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του αφεντικού τους. Ωστόσο, ο Ορέστης δεν αργεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει και χάρη στην εξυπνάδα του, αλλά και στην τύχη που είναι με το μέρος του, γλιτώνει από την παγίδα, όμως συνειδητοποιεί ότι η ζωή του κινδυνεύει και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στην Αρεόπολη, πηγαίνει στο και καταγγέλλει στον Κουράκο ότι δέχτηκε δολοφονική επίθεση από άγνωστους άντρες. Ο αστυνόμος προβληματίζεται έντονα με τα λόγια του και αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ ο Δημοσθένης έξαλλος από τη αποτυχημένη ενέδρα θανάτου, συνεχίζει να ερευνά τη ζωή του Ορέστη.