Ο πρώην πυροσβέστης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα τη συμμετοχή του στο Survivor-San Juan del Sur και το Survivor Cambodia.

Ο Keith Nale, πυροσβέστης και δύο φορές παίκτης στο Survivor έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή σε ηλικία 62 .

Ο ς του reality επιβίωσης, Jeff Probst και ο επίσημος λογαριασμός του Survivor στο Instagram έκαν post θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στον δημοφιλή παίκτη. Ο Nale συμμετείχε στο Survivor: San Juan del Sur του 2014 και στο Survivor: Cambodia του 2015.

Το τελευταίο αντίο της παραγωγής του Survivor

«Εκ μέρους ολόκληρου του πληρώματος του Survivor, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Νale. O Keith ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. μοναδικός από κάθε άποψη. Έφερε ατελείωτη χαρά και στους θαυμαστές του Survivor και σε όσους από εμάς κάναμε το σόου μαζί του. Λατρεύτηκε από τόσους πολλούς και θα μας λείψει πολύ», έγραφε το συγκινητικό post.

https://www.instagram.com/p/CrOrryXPbN-

Ο γιος του Nale, Wes δήλωσε στο Ε.Τ. ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή στις 18 Απριλίου μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες. Ο αδερφός του εκλιπόντος εμφανώς συγκινημένος ανέφερε: «Μια ζωή που χάθηκε πολύ νωρίς! Έγινε τόσο γρήγορα».

Ο Keith διαγωνίστηκε μαζί με τον γιο του Wes στο Survivor: San Juan del Sur και έφτασε μέχρι τους top 4 πριν βρεθεί εκτός νησιού. Όπως είπε ο Nale στο EW το 2015, ξεπέρασε μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού του καμία απολύτως στρατηγική.

Η ευγενική φύση και η δεξιοτεχνία του Nale τον βοήθησαν να ανταπεξέλθει πλήρως στις κλήσεις του reality επιβίωσης και τον έκαναν εξαιρετικά αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό. Αξιοσημείωτο είναι πως δύο σεζόν μετά το San Juan del Sur, ο Nale συμπεριλήφθηκε σε μια λίστα παικτών που επιλέχθηκαν από μια διαδικτυακή ψηφοφορία να συμμετάσχουν στο Survivor: Cambodia.