Το ετοιμάζεται να προσθέσει στο πρόγραμμα του την σειρά με τίτλο «Ταμπού», που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του καναλιού έρχεται από το δημιουργικό δίδυμο που έχει καταφέρει να τις εντυπώσεις και την προτίμηση του κοινού τα τελευταία χρόνια, τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, γνωστούς τη δημιουργία επιτυχημένων σειρών «Η Γη Ελιάς» και το «Famagusta». αυτή τη νέα παραγωγή, προσβλέπουν να προσφέρουν στο κοινό μια νέα σειρά με στυλ και θεματολογία, αλλά με την ίδια ικανότητα να προκαλεί .

Το «Ταμπού» θα είναι μια σειρά μυστηρίου με στοιχεία αστυνομικής δράσης και έρωτα, συνεχίζοντας την παράδοση των δημιουργών να συνδυάζουν διάφορα είδη για να κρατούν το του κοινού ζωντανό. Αφού μας ταξίδεψαν στη Μάνη και στην Κύπρο, αυτή τη φορά η ιστορία μας μεταφέρει στην Ήπειρο και συγκεκριμ στα Γιάννενα, με τα Τζουμέρκα και τον Βοϊδομάτη να αποτελούν τα βασικά σκηνικά των .

Το «Ταμπού» θα προβάλλεται αμέσως μετά την «Γη της Ελιάς», προγραμματισμένο για δύο έως τρία επεισόδια την εβδομάδα. Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις και οριστικές συμφωνίες με το Mega.