Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ' έναν εκ… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, στα εσόδια αυτής της εβδομάδας, από Δευτέρα 23 έως Παρασκευή 27/10.

Ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή για το παιδί τους

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια 32-33-34-35-36

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά Έρωτας Φυγάς:

23/10 Επεισόδιο 32

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ' έναν εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική. Ένα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, την κάνει να κινδυνεύει. Όμως, το κοινό μέτωπο που δημιούργησαν οι εχθροί της, διαλύεται. Επιπλέον, εκμυστηρεύεται στον Ιάσoνα μέρος της παλιάς της ζωής. Ο Μάρκος, μαθαίνει αναπάντεχα, πως το μυστικό για το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε.

Αυτό όμως είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για τους άνδρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της. Ο Κοντογιάννης φτάνει σηκωτός στο γραφείο της εισαγγελέως και η ανάκριση του ως ύποπτου για την επίθεση κατά της Άννας, οδηγεί σε μια πιπεράτη αποκάλυψη.

Έρωτας Φυγάς 24/10 Επεισόδιο 33

Ενώ ο Ιάσoνας βρίσκει έναν τρόπο να εκδικηθεί τη Μαργέτα για την αποκλήρωσή του από την περιουσία της, εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το να αποσύρει ή όχι την υποψηφιότητά της από τις εκλογές.

Ο Κοντογιάννης, πιόνι της διαφθοράς, καταφέρνει να ξεγλιστρήσει, την ίδια που οι οικοπεδοφάγοι συναντιούνται με τους μπράβους ετοιμάζοντας μια θανατηφόρα επίθεση…

25/10 Επεισόδιο 34

Ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να κρατά τον Μάρκο μακριά από τον Γιωργάκη.

Από την άλλη, ο Μάρκος περιμένει διακαώς τη στιγμή που ο γιος του θα αναρρώσει, προκειμένου να τον πάρει μαζί του. Ο Στέφανος επιχειρεί να τρίξει τα δόντια των χορηγών της Μαργέτας κι οι ίδιοι τον ενημερώνουν πως ο πραγματικός εχθρός είναι άλλος. Εκείνος που πραγματικά δίνει τις εντολές. Ο Μάρκος κι ο τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως ν ο Στέφανος κι η Μαργέτα.

Η πρότασή τους, σχετικά με τις ζωές των δύο ζευγαριών δεν γίνεται αποδεκτή και τα πράγματα οξύνονται. Ο Στέφανος και ο Φάνης δέχονται επίθεση από τους κομματάρχες. Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να μη χάσει τον Γιωργάκη κι είναι έτοιμος να τα χαρτιά του μπροστά σε όλους

Έρωτας Φυγάς 26/10 Επεισόδιο 35

Ο Ιάσονας, αφού στους εργάτες του πως ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, προσπαθεί να το δικαιολογήσει, παρουσιάζοντας έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών.

Ο Μάρκος το ακούει, κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί…Εν τω μεταξύ η Άννα συνέρχεται, αλλά η Ελπίδα της κρύβει πως ο Νικόλας είχε έρθει να τη δει. Ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού και την απειλεί άγρια. Ο Φάνης είναι εξαφανισμένος ενώ παράλληλα η Νότα ανακαλύπτει ένα μυστικό του. Ενώ όλοι αγωνιούν για το Γιωργάκη, εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάρκος, μαζί του…

27/10 Επεισόδιο 36

Όσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Εκείνος, ομολογεί και αποκαλύπτει ποιος είναι ο εγκέφαλος και γιατί προσπαθούν να αρπάξουν τη γη από το Κιάρι. Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό.

Ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση. Με τη βοήθεια της επιστήμης και παρουσία μαρτύρων, βάζει μπροστά το ύπουλο σχέδιο του. Η Άννα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει για τον Νικόλα και το πόσο υπέφερε όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος, κάνει επιτέλους μια πρόταση στη Μαργέτα που και οι δύο την περίμεναν πολύ καιρό.