Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού δείχνουν άρνηση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια τ σειράς Σασμός

Σασμός Επόμενα Επεισόδια 14-15-16

Ο ς στο σπίτι του Παύλου, φέρνει αναστάτωση στο χωριό, που βλέπει μια νέα απειλή να σκιάζει τις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς.

17/10 Επεισόδιο 14

είς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος το έκανε, ενώ ο Αντρέας αφήνει υπονοούμενα για τους δες και έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Παύλο. Ταυτόχρονα στρέφει εναντίον του, Τηλέμαχο και Λάζαρο, ξεκαθαρίζοντας πως από δω και πέρα, ο Παύλος είναι εχθρός τους.

Η μαζεύει πληροφορίες, για όσους θεωρεί ως πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Ευθύ. Το χωριό αποχαιρετά την Αιμιλία με μια μικρή γιορτή. Η γιαγιά Ρήνη, προαισθάνεται το κακό που πλησιάζει με γοργά βήματα. Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας.

Σασμός 18/10 Επεισόδιο 15

H γιαγιά Ειρήνη . Η Μαρίνα και η Κατερίνα καλούν αναστατωμένες τον γιατρό, ωστόσο, οι προφητείες της ς γυναίκας θα τους αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό. Ο Παύλος έρχεται σε άγρια σύγκρουση με τον Αντρέα για το θέμα του σασμού, και οι δύο άντρες ανταλλάσσουν που πονάνε.

Συμβούλια συγκαλούνται στα σπίτια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, με αμφίβολα αποτελέσματα. Η Θοδώρα εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και μαύρα προαισθήματα, καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρά. Την ίδια ώρα, βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του υ, θα αποκαλύψει στον Αντώνη ότι οι φόβοι της Βασιλικής για τη μυστηριώδη επιστροφή της καρφίτσας του Ευθύμη στα χέρια της, κάθε άλλο παρά αβάσιμοι είναι.

19/10 Επεισόδιο 16

Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού δείχνουν άρνηση, για τους επερχόμενους αρραβώνες Αργυρώς  και Αστέρη. Καλλιόπη και γιαγιά Ρήνη αποφασίζουν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, με την ελπίδα να προλάβουν τα χειρότερα, αφού όλο το χωριό, μοιάζει με καζάνι που βράζει.

Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Εύα, ενώ ταυτόχρονα, έχοντας σύμμαχους τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα, αφού με αφορμή την φωτιά, παίρνει πίσω την δήθεν συγκατάθεσή του για την ένωση των δύο οικογενειών.