Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Το σκοτεινό μυαλό της Νότας δεν σταματά στον θάνατο της Μαργέτας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία υποψιάζεται την Νότα για τον θάνατο της Μαργέτας

Η απώλεια της Μαργέτας προκαλεί μεγάλη θλίψη, και στην κηδεία της, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», παρίστανται όχι μόνο τα μέλη της οικογένειάς της και ο Στέφανος, αλλά και αγαπημένοι, πιστοί άνθρωποι που ήταν στο πλευρό της. Μεταξύ αυτών, παρευρίσκονται επίσης η Ευγενία και η Νότα.

Η Νότα βρίσκεται κοντά στον Στέφανο, εκφράζοντας με τον τρόπο της τη θλίψη που νιώθει για τον χαμό της αγαπημένης του Μαργέτας. Παρόλα αυτά, η πραγματική της σκέψη παραμένει σκοτεινή, καθώς χαίρεται με τον θάνατο της Μαργέτας. Αυτή η εξέλιξη της επιτρέπει να εκπληρώσει το στόχο της, δηλαδή να γίνει η σύζυγος του Στέφανου και να επωφεληθεί από την περιουσία του.

Την ίδια ώρα, η Ευγενία αρχίζει να έχει υποψίες για τη θεία της, συνδέοντας τα πρόσφατα γεγονότα με την αντίδραση της Νότας όσον αφορά τον γάμο του Στέφανου. Έτσι, ρωτά τη Νότα, «Έχεις καμία σχέση με αυτό;» Η θεία της απαντά με επιθετικό τρόπο, λέγοντας της ότι πώς μπορεί να σκέφτεται κάτι τέτοιο και δείχνοντας τη δυσαρέσκειά της για την κατηγορία της ανιψιάς της.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Έρωτα Φυγά», η Νότα θα υπονοήσει ότι η ευθύνη για τον θάνατο της Μαργέτας ανήκει στην Ουρανία, με την οποία η μεγάλη κυρία δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις.