Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα φέρνει νέες ανατροπές και αποκαλύψεις που θα συνταράξουν τους πρωταγωνιστές στη συνέχεια.

Η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς αλλάζει τα δεδομένα στη σειρά του ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα ο Κανέλλος ετοιμάζει το τέλος του Μιχαήλ και τα πάντα μοιάζουν ρευστά στον πύργο των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Μεγάλη σύγκρουση Θεοφανώς και Αντρέι

Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώνεται με τα νέα της Θεοφανώς κι ο Μιχαήλ επισπεύδει τον γάμο της με τον Φρίξο καθώς θεωρεί ότι το παιδί είναι δικό του. Ο Μάρκος όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα καθώς δε θέλει να χάσει το παιδί του και να το μεγαλώσει ένας ξένος.

Η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στους Γερακάρηδες που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα. Ο Μισέλ βάζει σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα μείνει στον πύργο. Ο Κανέλλος θα μάθει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του Τζανέτου αλλά κι ένα μυστικό, που είναι ικανό να προκαλέσει σεισμό.

Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται δίχως προηγούμενο. Η σύγκρουση αυτή όμως θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα συνταράξουν καθώς θαμμένα μυστικά γίνονται γνωστά σε όλους.

Δείτε επίσης:

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος κάνει σύγκριά του τη Θεοφανώ

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η ενοχλητική γειτόνισσα αποκαλύπτει την ταυτότητα της

Αποκλειστικό! Εκεί εργάζεται πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης!



Source link