Ο χωρισμός Φίλιππου και Βασιλικής είναι αναπόφευκτος

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» του Mega, οι θεατές θα βιώσουν μια σειρά πικρών γεγονότων, καθώς ο χωρισμός μεταξύ της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι προ των πυλών.

Η άφιξη της Αριάδνης στη Μάνη έχει επηρεάσει σημαντικά τη ζωή της Αρετής, η οποία δυσκολεύεται να δεχθεί την ιδέα ότι ο Στάθης δεν γνώριζε την ύπαρξη της κόρης της και πιστεύει ότι την κορόιδευε όλα αυτά τα χρόνια.

Η Βασιλική, εξίσου, κρατάει παρόμοια στάση προς την Αριάδνη και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα συναίσθημα για εκείνη, απορρίπτοντας κάθε πιθανότητα επαφής μαζί της.

Αυτή στάση της Βασιλικής προκαλεί την έντονη αντίδραση του Φίλιππου, ο οποίος δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι τόσο απάνθρωπη απέναντι στην αδερφή της, ενώ παράλληλα θυμώνει ακόμα περισσότερο μαζί της, αφού ο χαμός της δικής του αδερφής είναι μια ανοιχτή πληγή που δεν θα επουλωθεί ποτέ.

Έτσι, λοιπόν, καταλήγουν, σε μια έντονη συζήτηση, κατά την οποία ο Φίλιππος επισημαίνει στη Βασιλική ότι βλέπει για πρώτη φορά μια τέτοια σκληρή πλευρά της προσωπικότητάς της, και δηλώνει την απογοήτευσή του. Η αντίδραση της Βασιλικής και η ένταση ανεβαίνει και όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, αρχίζουν να καταλαβαίνουν και οι δύο ότι ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος…