Ο Ιπποκράτης έχει μια συγκλονιστική στάση απέναντι στην Ειρήνη, όπως θα δούμε στη σειρά του MEGA, “Το Ναυάγιο”. Οι προσδοκίες της Ειρήνης διαλύονται από τον Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Ειρήνη αρχίζει να συνέρχεται και όταν λαμβάνει ένα γράμμα από τα Κύθηρα, αρχίζει να κάνει και πάλι όνειρα. Την καλούν οι Γάλλοι να ταξιδέψει στο Παρίσι για συνεργασία.

Επιθυμώντας να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, γεμίζει πάλι το μυαλό της με όνειρα και επαγγελματικά σχέδια για τα αρώματα που είχε δημιουργήσει με τον Απόστολο. Σκοπεύει να ακολουθήσει την καρδιά της και να φύγει.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης που είναι αντίθετος στα σχέδια της, δίνει προτεραιότητα στον εαυτό του και σχεδιάζει πως θα την κρατήσει δίπλα του.

Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο και αναθέται σε κάποιους να την επιθετίσουν και να κλέψουν το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων, γνωρίζοντας ότι χωρίς αυτές δεν μπορεί πραγματοποιήσει τίποτα.

Αφού η Ειρήνη αντιμετωπίζει την επίθεση και παρατηρεί την απώλεια του πολύτιμου τετραδίου της, κατευθύνει την οργή της ευθύς και η κοπέλα είναι τρομαγμένη και φοβάται για το μικρό που τότε τρέφει μέσα της.Εκείνη ξεσπά σε κλάματα μετά την επίθεση καθώς τρομοκρατείται και φοβάται για το μωρό που κουβαλά στα σπλάχνα της. Είναι βαθιά συντετριμμένη όταν συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Ο Ιπποκράτης, παρουσιάζοντας την πιο ευαίσθητη πλευρά του, βρίσκεται δίπλα της αυτή τη στιγμή, ενώ εσωτερικά είναι ικανοποιημένος ότι κατάφερε να κρατήσει την κοπέλα εξαρτώμενη από εκείνον…

Σε λίγο καιρό, η σειρά “Ναυάγιο” του Mega θα υποδεχτεί μια νέα ηθοποιό, η οποία θα εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές. Η ηθοποιός είναι η Μαντώ Γιαννίκου, που έγινε γνωστή στο κοινό από τη μίνι σειρά “Η Γέφυρα” του ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, η Μαντώ Γιαννίκου θα αναλάβει τον ρόλο της αρραβωνιαστικιάς του Αντώνη, στη θέση του οποίου βλέπουμε πλέον τον Πέτρο.

Η Μαντώ Γιαννίκου έχει καταγωγή από την Αθήνα και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 2009. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ σπούδασε επίσης στη Δραματικής Σχολή “Μοντέρνοι Καιροί”.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική το 2009 σε διάφορους ρόλους, και έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως οι “Ξύπνα Βασίλη”, “Υμπύ Τύραννος”, “Ο Μοσκώφ-Σελήμ” και “Τρεις Αδερφές”. Συνεργάστηκε με γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Μάξιμος Μουμούρης και ο Νίκος Μπουσδούκος, ανάμεσα σε άλλους.

Εκτός από την ηθοποιία, η Γιαννίκου έχει διακριθεί και ως χορεύτρια σε χορογραφίες και διάφορα εργαστήρια υποκριτικής. Πέρα από αυτά, έχει εργαστεί και στον τομέα της Διεύθυνσης Παραγωγής στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.