Η σειρά του Mega «Το Ναυάγιο» συνεχίζει, με τον Γιώργη να ανακαλύπτει πως η Στέλλα έχει ένα όπλο στην κατοικία της, με αποτέλεσμα το μυστικό της να αποκαλύπτεται.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Αφού αποκαλύφθηκε πως ο Κυριάκος δολοφονήθηκε από τον Μάριο τη νύχτα του ναυαγίου επειδή δεν επιθυμούσε περισσότερο βάρος στη σωσίβια λέμβο, η Στέλλα ορκίστηκε να δει τον ναύτη να τιμωρείται για την ενέργειά του.

Παράλληλα ο Γιώργης μαζί με τον Βασίλη βλέπουν το όπλο στο σπίτι της Στέλλας, κατανοούν το σχέδιο της για τον ναύτη που δολοφόνησε τον σύζυγό της και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να την αποτρέψουν από μια πράξη που θα συντρίψει τόσο την δική της ύπαρξη όσο και του του μωρού που περιμένει.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», θα δούμε πως η Στέλλα αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον θάνατο του λατρεμένου της, με τις προσπάθειες των άλλων να είναι άκαρπες. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, όταν η Στέλλα έχει απέναντί της τον Μάριο, τον σημαδεύει με το όπλο ενώ εκείνος την παρακαλεί να τον λυπηθεί και προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί φέρθηκε έτσι εκείνη το βράδυ.

Ο Βασίλης απεγνωσμένα προσπαθεί να σταματήσει τη Στέλλα πριν γίνει κάτι που θα την σημαδέψει για όλη την υπόλοιπη ζωή της. Δεν διστάζει να μπει μπροστά από τον Μάριο.

Τελικά, ο Μάριος πέφτει στο έδαφος, αιμόφυρτος. Ο Βασίλης αναλαμβάνει την ευθύνη να καλύψει την επίθεση ενώπιον του Μάριου για να μην πάει η Στέλλα στην φυλακή, ενώ η Στέλλα, παρά το γεγονός ότι πίστευε ότι θα νιώσει ικανοποιημένη με την πράξη της, αισθάνεται άσχημα βλέποντάς τον να υποφέρει…