Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να αποκόψει την Ειρήνη από το παρελθόν της. Και το μωρό που θα φέρει στον κόσμο, είναι σίγουρος πως δεν θα της επιτρέψει να έρθει πραγματικά κοντά του. Έτσι, παίρνει μια απόφαση που θα της αλλάξει τη ζωή.

Το Ναυάγιο – Το σατανικό σχέδιο του, παίρνει σάρκα και οστά

Καθώς Ειρήνη και Στέλλα βρίσκονται στα δίπλα δωμάτια τοκετού, ο Ιπποκράτης κρατά το χέρι της πρώτης, ενώ ο Σάββας, πατέρας της δεύτερης, κρατά το χέρι της δικής του. Καθώς η Ειρήνη συνομιλεί με τον Ιπποκράτη πριν τη γέννα, αποκαλύπτει ότι το παιδί της θα μάθει ότι ο βιολογικός του πατέρας είναι ο Απόστολος, γεγονός που προκαλεί οργή στον Ιπποκράτη. Καθώς πονάει και αναμένει τη γέννα, η Στέλλα γεννά πρώτη και πέφτει σε λήθαργο. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη φέρνει στον κόσμο το δικό της παιδί. Δυστυχώς, οι γιατροί ενημερώνουν τον Σάββα ότι το μωρό της Στέλλας γεννήθηκε νεκρό.

Παρότι ο Ιπποκράτης συμπαραστέκεται στη θλίψη και τον πόνο του, σχεδιάζει κάτι αποτρόπαιο. Κλέβει το μωρό της Ειρήνης και το δίνει στον Σάββα ως δικό τους. Όταν η Ειρήνη ξυπνά και ζητάει να δει το παιδί της, ο Ιπποκράτης  ψεύδεται λέγοντάς της ότι το μωρό πέθανε. Η Ειρήνη ανατριχιάζει από την ανακάλυψη της αλήθειας. Ο κόσμος της γκρεμίζεται για ακόμα μια φορά. «Μην ανησυχείς! Θα προσπαθήσουμε και μαζί, κορίτσι μου. Ο Θεός θα μας χαρίσει το παιδί που τόσο λαχταράς. Αλλά και ο Ορφέας μην ξεχνάς πως είναι δικό σου παιδί και σε λατρεύει», θα της τονίσει ο αξιωματικός του Λιμενικού, προσπαθώντας μάταια να την κάνει να νιώσει καλά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ