Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Μάρκος ανακαλύπτει τη Θεοφανώ και την καταδιώκει προς τον πύργο των Λασκαραίων, αγνοώντας τις παραινέσεις του Αντρέι. Παρά την αντίστασή του, η Θεοφανώ επιστρέφει με τον Μάρκο στον πύργο, ενώ ο Αντρέι παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Αν είναι πεπρωμένο μου, οφείλω να το δεχτώ

Στον καταυλισμό των τσιγγάνων, η Θεοφανώ γεννά πρόωρα το παιδί της, ενώ αντιμετωπίζει το δίλημμα της εκδίκησης ή της απομόνωσης. Αμφιβάλλει για το μέλλον της, αλλά οι αποφάσεις φαίνονται δυσεύρετες. Μετά από λίγες ημέρες, ο Μάρκος τους εντοπίζει ξανά και επιμένει να πάρει πίσω την Θεοφανώ. Ο Αντρέι, παρεμβαίνοντας, έχει άλλη άποψη. «Άφησέ την να φύγει. Αν την αγαπάς πραγματικά, αφήστε την ελεύθερη» παροτρύνει τον Μάρκο. Αλλά ο Μάρκος απαντά με αδιαλλαξία, «Είσαι εσύ αυτό που της αξίζει;» και αποφασίζει να την πάρει πίσω με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Η Θεοφανώ, παραδεχόμενη τη μοίρα της, απαντά στον Αντρέι με αποφασιστικότητα. «Δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα. Αυτή είναι η μοίρα μου και πρέπει να τη δεχτώ» του λέει, σημειώνοντας την αναπόφευκτη πορεία της. «Αντρέι, γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε μέλλον» προσθέτει, δείχνοντας πώς οι ελπίδες της έχουν εξαντληθεί. Έτσι, αναγκάζεται να ακολουθήσει τον Μάρκο πίσω στον πύργο των Λασκαραίων, ενώ για πολλούς η επιστροφή της εκεί αντιπροσωπεύει ένα θλιβερό τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ