Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Εύα συλλαμβάνεται μετά από καταγγελία του Παύλου όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ωστόσο, αποφασισμένη να εκδικηθεί, σχεδιάζει μέσα από τη φυλακή τον τρόπο να πληρώσει ο Παύλος για τις πράξεις του.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Πληρώνει όσο όσο για να τον καθαρίσουν

Ο Παύλος, φίλος του Ευθύμη, αντιδρά σκληρά όταν ανακαλύπτει τα αδίστακτα σχέδιά της κατά του Μαθιού και της Θοδώρας, ο οποίος την υποστήριζε μέχρι πρόσφατα. Την καταδίδει στην αστυνομία για να τεθεί τέλος στις επικίνδυνες της προθέσεις. Στη φυλακή, η Εύα εξακολουθεί να σχεδιάζει εκδίκηση κατά όσων θεωρεί υπεύθυνους για την κατάστασή της, με κορυφαίο στόχο τον Παύλο. Επικοινωνεί με πληρωμένους δολοφόνους και τους παρακινεί να καθαρίσουν τον Παύλο, ο οποίος την εμπόδισε να επιτύχει τους σκοπούς της και να εκδικηθεί τον θάνατο του Ευθύμη, προδίδοντάς την στις αρχές.

Παράλληλα, ο Παύλος, πεπεισμένος πλέον ότι η φυλάκιση της Εύας θα φέρει ειρήνη, παραμελεί να αντιληφθεί ένα στοιχείο που αφορά απευθείας εκείνον. Ομάδα δολοφόνων παρακολουθεί τον Παύλο και, αφού τον εντοπίσει ανυποψίαστο, του επιτίθεται με πυροβολισμούς. Τα γεγονότα αυτά αποτελούν μόνο ένα κεφάλαιο στον αγώνα εκδίκησης και αντιπαράθεσης μεταξύ της Εύας και του Παύλου, σε ένα παιχνίδι εξουσίας και εκδίκησης που ξεπερνά τα όρια του νόμου και της ηθικής.

Και καθώς οι ενέργειες τους συνεχίζονται, η ανατροπή και η έκπληξη αναμένονται σε κάθε στιγμή, αποκαλύπτοντας το σκοτεινότερο και πιο ανατριχιαστικό πρόσωπο της ανθρώπινης ψυχής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ