Το Ναυάγιο – Ο Άγγελος αποφάσισε να λύσει τον αρραβώνα του με τη Βάσω παρά την αγάπη του γι’ αυτήν. Παρότι την αγαπά, δεν μπορεί να συνεχίσει τη σχέση με κάποια που ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για τον θάνατο των γονιών του. Αισθάνεται τύψεις για τον πόνο που της προκαλεί, καταφεύγοντας στο ποτό για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Το Ναυάγιο – Γίνεται αλκοολικός για τα μάτια της Βάσως

Η κυρά Χριστίνα, συνομιλώντας μαζί του, τον παρηγορεί, υποστηρίζοντας πως έκανε το σωστό και ότι καλύτερο θα μπορούσε για την Βάσω. Ταυτόχρονα, η Λίνα ανησυχεί για τη συμπεριφορά της Βάσως, παρατηρώντας την να αντιδρά με οργή. Η Βάσω, αισθανόμενη προδομένη και θλιμμένη, καταστρέφει το φόρεμα του αρραβώνα της με ένα ψαλίδι, συνειδητοποιώντας την πιθανή απόρριψη από τον Άγγελο εξαιτίας κάποιας άλλης γυναίκας.

Ο Άγγελος, παράλληλα, αναζητάει απαντήσεις για το παρελθόν του Ιπποκράτη, αποκαλύπτοντας μυστικά που του αποκάλυψε η Ευγενία. Πώς θα αντιδράσει η Βάσω στην απόρριψη του αρραβώνα από τον Άγγελο; Θα βρει τη δύναμη να συνεχίσει μπροστά; Ποιες είναι οι αλήθειες που αναζητά ο Άγγελος για το παρελθόν του Ιπποκράτη και πώς θα επηρεάσουν το μέλλον τους;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ