Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της νέας σειράς του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας με τον Χρήστο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Εφιαλτικές ώρες περιμένουν τον Γιωργίκη Προβιό και την οικογένειά του καθώς ο Χρήστος θα κάνει μία απρόσμενη απόπειρα αυτοκτονίας. Τι έχει συμβεί όμως;

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτά γίνονται με τον Χρήστο

Ο Γιωργίκης έχει περάσει πολλά στη ζωή του και έχει κλειστεί εδώ και χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Ο Γιωργίκης δείχνει πως είναι ένας καλόψυχος και συμπονετικός άνθρωπος ωστόσο όπως θα φανεί σύντομα ο κόσμος του είναι χτισμένος πάνω σε ψέματα και μυστικά. Ένα τραγικό συμβάν μάλιστα θα γίνει η αφορμή να φανερωθεί το άλλο πρόσωπο του άντρα.

Συγκεκριμένα, ο γιος του, Χρήστος, έχουμε δει πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και συχνά υποφέρει από εφιάλτες που τον κρατάνε άυπνο. Σύντομα ο Χρήστος θα αρχίσει να θυμάται πράγματα από το παρελθόν του. Πρόκειται για κάποιες σοκαριστικές μνήμες οι  οποίες όταν ξυπνήσουν θα ρίξουν τον Χρήστο ακόμη περισσότερο.

Η ψυχική του υγεία διαταράσσεται κι άλλο όταν συνειδητοποιεί ότι η μητέρα του έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ίδιο του τον πατέρα. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως αυτός πιστεύει ότι φταίει για τον θάνατό της καθώς της πήγε τα δηλητηριασμένα μανιτάρια τον οδηγεί σε έξαλλη κατάσταση.

Αρχίζει να φωνάζει πως θέλει να πεθάνει και ότι θα αυτοκτονήσει με τον πατέρα του να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Την τελευταία στιγμή ο Γιωργίκης θα τον προλάβει πριν κάνει το κακό.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ζευγάρι Στάσα – Στασινόπουλος;

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ρένος πυροβολεί τον Αποστόλη

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Πετρούνης σε κίνδυνο από την ίδια του την οικογένεια



Source link