Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος παραδίδει τον φάκελο με τις φωτογραφίες στην Αμαλία και της ζητά να του πει εάν τον αγαπάει. Με θετική απάντηση από την Αμαλία, αποφασίζουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο γιος σου είναι ζωντανός

Ταυτόχρονα, η Όλγα επικοινωνεί με τον Λεβί στις Βρυξέλλες και του ανακοινώνει πως ο γιος του είναι ζωντανός και γνωρίζει την ταυτότητα του. Ο Λεβί, ταραγμένος, της ανακοινώνει πως θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να τα πουν από κοντά. Παράλληλα, ο Δονάτος επικοινωνεί με τη Μιράντα και της ζητά να τον επισκεφθεί. Εκείνη, συντετριμμένη, καταρρέει μπροστά στον Ντίνο, ο οποίος την παρηγορεί. Ο Ντίνος και η Αμαλία βρίσκονται ξανά στο σπίτι του, όπου παρά την αρχική συμφωνία να μην ξανασυναντηθούν, καταλήγουν να παρασύρονται απο το πάθος τους.

Στο τέλος, η Αμαλία τον ενημερώνει πως θα φύγει στο εξωτερικό με τον Σίμο.Στο μεταξύ, η Βικτώρια λέει στον Σίμο: «Για να γλιτώσω, δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο αν πείσεις τον Ρένο να πάρει πάνω του τον φόνο του Αγη και της Γουίτλοκ». Έτσι, ο Σίμος ζητάει από τον Ρένο να πάρει πάνω του τους φόνους, ενώ του υπόσχεται να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ