Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία αγωνίζεται να δεχτεί την νέα τ ζωή απίνοντας όσα της επιφύλασσε η μοίρα. Όμως ο Αποστόλης σε έναν έντονο καυγά με τον γιο του, τον Πάρη ξεπερνά κατά πολύ τα όρια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Πολυξένη ξεσκεπάζει το μυστικό της Βικτώριας

Δεν διστάζει να σηκώσει χέρι πάνω του, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει Αμαλία ότι γνωρίζει πως η εγκυμοσύνη της προέκυψε από τον βιασμό του γιου του, το βράδυ των γενεθλίων της.

Ο Πάρης αρχίζει να φοβάται ότι θα χάσει την Αμαλία για , αλλά νη του αρά τον δρόμο θα πρέπει να επιλέξει αν πραγματικά θέλει να μείνουν μαζί…

Το επόμενο χτύπημα όμως θα είναι πιο ισχυρό και τελείως . Όλα θα ξεκινήσουν όταν η σχέση του Χριστόφορου με τον Άγη θα έρθει σε ρήξη για την απόφαση του νεαρού να χωρίσει την Γεωργία.

Έπειτα όμως συγκρούεται και με την Βικτώρια, η οποία παίρνει το μέρος του Άγη. Οι κουβέντες που ανταλλάσσουν είναι βαριές, με την Βικτώρια να τραβάει το σκοινί και να απειλεί ότι θα αποκαλύψει στον Άγη την πραγματική μητέρα του. Δηλαδή ότι ο Άγης είναι γιος της Βικτώριας και του Χριστόφορου.

Τον τσακωμό τους τον ακούει η Πολυξένη και η αλήθεια την σοκάρει. Το μυστικό της Βικτώρια και του βγήκε στην επιφάνεια και φυσικά η Πολυξένη δεν πρόκειται να το θάψει μέσα της.

Αρχίζει να ψάχνει κρυφά για πειστήρια και τελικά πέφτει στα χέρια της μια φωτογραφία της Βικτώριας όπου είναι έγκυος. Έπειτα αποκαλύπτει τα πάντα στην Αμαλία, κι εκείνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει την θεία της με θάρρος. Αργότερα, όταν ο Χριστόφορος μαθαίνει για την φωτογραφία που έφτασε στα χέρια της κόρης του τα βάζει με την Βικτώρια.