Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζει το Ναυάγιο στα επόμενα επεισόδια καθώς η ζωή της Ειρήνης οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Η κοπέλα που έχασε τον αγαπημένο της άντρα και τα όνειρά της, θα χάσει και τον πατέρα της μένοντας πλέον μόνη της στην Αθήνα.

Η νέα σειρά του Mega καθηλώνει σημειώνοντας καθημερινά υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στη συνέχεια.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Πεθαίνει ο Τρύφωνας – Μένει με τον Ιπποκράτη η Ειρήνη

H ζωή της Ειρήνης μετά το Ναυάγιο έχει ξεκινήσει από το μηδέν. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μακριά από όσα τη δένουν με τον νεκρό άντρα της στα Κύθηρα.

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, ο πατέρας της, Τρύφωνας, σύντομα ανακαλύπτει πως έχει ένα σοβαρό θέμα υγείας. Σπεύδει μάλιστα στην Αθήνα για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Ωστόσο δε θέλει να αναστατώσει κι άλλο την αγαπημένη του κόρη και αποφασίζει να της κρύψει τι περνάει.

Μάλιστα τον βλέπουμε να αποχαιρετά την Ειρήνη αποφασισμένος να ζήσει ήρεμα στα Κύθηρα. Ωστόσο γρήγορα η υγεία του επιδεινώνεται και πηγαίνει πάλι στην Αθήνα. Αυτή τη φορά δε μπορεί να κρύψει τίποτα από την κόρη του. Ο Τρύφωνας παθαίνει ένα εγκεφαλικό. Η Ειρήνη βρίσκεται στο πλευρό του όσο αυτός θα δώσει μάχη για τη ζωή του όμως σύντομα θα καταλήξει οδηγώντας την κοπέλα στην κατάρρευση.

Ο τελευταίος άνθρωπος που της είχε απομείνει χάθηκε. Πλέον στηρίζεται μόνο στον Ιπποκράτη. Ο Ιπποκράτης κάνει έκδηλο τον έρωτά του για αυτή και αυτή το αντιλαμβάνεται παρότι δε μπορεί να ξεπεράσει ακόμη τον αδικοχαμένο Αποστόλη. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα και αυτό θα γίνει με τον Ιπποκράτη.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος βάζει τέλος στους εκβιασμούς των αρχαιοκάπηλων

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Πετρούνης σε κίνδυνο από την ίδια του την οικογένεια

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ισίδωρος; Η Χάιδω έξαλλη με τον Λυκούργο που βρήκε σύντροφο



Source link