Η Ματούλα ανακαλύπτει την πραγματικότητα σχετικά με την κόρη της. Είναι σαφές πλέον ότι η Στέλλα, χειρίζεται τους πάντες χωρίς ενδοιασμούς, προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς της. Η δεύτερη σκηνοθετημένη προσπάθεια αυτοκτονίας της αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα της, και οι γιατροί προτείνουν στη μητέρα της την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Παράλληλα, η Νικολέτα αντιδρά αρνητικά στην απόφαση της Μιράντας και του Ντίνου να υιοθετήσουν ένα παιδί. Αισθάνεται προδομένη, καθώς η μητέρα της επιλέγει να μοιραστεί την αγάπη της με ένα άλλο παιδί και της δημιουργεί πολλές ενοχές. Ταυτόχρονα, ο Ντίνος αποκαλύπτει στον Βύρωνα ότι συνεχίζει να διατηρεί συναισθήματα για την Αμαλία. Νιώθει ότι η Αμαλία είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του και δυσκολεύεται να την βλέπει στην αγκαλιά κάποιου άλλου.

Λίγο αργότερα, η Νικολέτα λέει κάτι ακόμη πιο σοκαριστικό στη Μιράντα. Αντιμετωπίζει μια επείγουσα ανάγκη για μεταμόσχευση νεφρού και ζητά από τη μητέρα της να εξεταστεί για τη συμβατότητα ως δότρια. Η Μιράντα, αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για την κόρη της, ανακοινώνει στον Ντίνο ότι δεν μπορούν πλέον να υιοθετήσουν παιδί, κι εκείνος, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, απογοητεύεται που πήρε την απόφαση μόνη της, χωρίς να τον συμπεριλάβει σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ρένος βρίσκει τον Αποστόλη στο σπίτι της Μάγιας, και καθώς εκείνος πάει να το σκάσει, τον πυροβολεί. Ο Αποστόλης τραυματίζεται σοβαρά και οι γείτονες καλούν ασθενοφόρο…