Οι νέες εξελίξεις που έρχονται στη σειρά «Η Μάγισσα» προκαλούν μεγάλες εκπλήξεις. Το γράμμα που αφήνει ο πατέρας του Βρώτσου στον Αντρέι, δημιουργεί περισσότερες απορίες παρά δίνει απαντήσεις.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Το γράμμα που ο πατέρας του Βρώτσου παραδίδει στον Αντρέι, λίγο πριν πεθάνει, στην δραματική σειρά «Η Μάγισσα», αφορά τον εκείνον περισσότερο απ’ ό,τι άλλους. Η επιστολή κρύβει ένα μυστικό που ο πατέρας του Βρώτσου κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Στο γράμμα αποκαλύπτεται ότι είχε λάβει εντολή από τον καπετάνιο του, Μιχαήλ, να σκοτώσει τον αδερφό του, τον Τζανέτο, ο οποίος είχε επιστρέψει στη Μάνη και προσπαθούσε να γυρίσει στον πύργο.

Αυτό το γράμμα δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα παρά δίνει απαντήσεις όταν φτάνει στους Λασκαραίους και το γεγονός αυτό ενισχύει την αμφιβολία μερικών ατόμων για τον Μιχαήλ, ειδικά αφού ο Αντρέι είχε δει την μετανιωμένη έκφραση στο πρόσωπο του Βρώτσου.

Στο μεταξύ, ένα άλλο γεγονός φέρνει ακόμα περισσότερη σύγχυση τον πύργο των Λασκαραίων. Οι υποψίες της Κερασίνας για τη σχέση ανάμεσα στον Τζανή και τη Μεταξία επιβεβαιώνονται, και τους ξεσκεπάζει, ενώ μετά από αυτή την αποκάλυψη, η Δαμιανή βλέπει την προσπάθειά της να διατηρήσει τη σχέση αυτή κρυφή να αποτυγχάνει και προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία.