Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Ο Χριστόφορος, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη του κηπουρού του ότι η θάνατος της γυναίκας του, της Αντιγόνης, πριν από έντεκα χρόνια δεν ήταν αυτοκτονία αλλά φόνος από την ίδια της την αδελφή, ξεσπά στη Βικτώρια.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Κάνουν έρωτα για τελευταία φορά

“Με κορόιδευες όλα αυτά τα χρόνια! Ζούσα με μια φόνισσα!”. Η Βικτώρια αρνείται, αλλά ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να πάει με μάρτυρα τον Γιώργη στην αστυνομία. Η χειρότερος εφιάλτης της Βικτώριας φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Πριν από την αστυνομία, όμως, ο Χριστόφορος μιλά στην Αμαλία, η οποία φτάνει στα όρια του νευρικού κλονισμού με αυτά που μαθαίνει. Ο καταιγισμός των άσχημων γεγονότων των τελευταίων ημερών την οδηγεί κάπου που αισθάνεται ασφάλεια: στον Ντίνο!

Κι εκείνος της ανοίγει την αγκαλιά του για να την παρηγορήσει και να την κάνει να νιώσει ασφάλεια. Και τότε ο χρόνος σταματά! Δεν υπάρχει Σίμος, δεν υπάρχει Μιράντα. Το πάθος που έχουν και που τόσο καιρό προσπαθούσαν να καταπνίξουν, λέγοντας ψέματα πρώτα στους εαυτούς τους και μετά ο ένας στον άλλο, ξεχύνεται και τους παρασύρει. Κάνουν έρωτα αφήνοντας στην άκρη τα πάντα. Δεν μπορούν άλλο να ακολουθήσουν τη λογική. Επιλέγουν να ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Ο Σίμος, ψάχνοντας να βρει την Αμαλία, αποφασίζει να επισκεφτεί τον Ντίνο στο σπίτι του. Έντρομη η Αμαλία όταν ακούει την φωνή του το σκάει απο το παράθυρο και επιστρέφει σπίτι της. Ποια μυστικά κρύβονται ακόμη στο παρελθόν της Αντιγόνης και της Βικτώριας; Θα αντέξει η Αμαλία την αλήθεια που αποκαλύπτεται; Τι θα συμβεί στη σχέση του Σίμου και της Μιράντας τώρα που αυτή έχει βυθιστεί στην αγκαλιά του Ντίνου; Και τέλος, ποιος θα φέρει την αλήθεια στο φως και πώς θα επηρεάσει αυτή τη ζωή των χαρακτήρων;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ