Η Μάγισσα: Η Σιμώνη αποκαλύπτει το χάρισμα της Θεοφανώς σε Δαμιανή και Πολυξένη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ έχει αποφασίσει να ανακαλύψει το πραγματικό δώρο που κρύβει μέσα της. Ενώ η ίδια αναγνωρίζει, δεν είναι κακή, όπως υποστήριζε η Σιμώνη, δεν είναι απόλυτα βέβαιη για αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά δεν θα θ΄ψει μέσα της τις δυνάμεις που έχει…

Στη θέση των προσευχών που της πρότεινε η Αγάθη όλα αυτά τα χρόνια, η Θεοφανώ αποφασίζει να εξερευνήσει και να αξιοποιήσει τον υπέροχο κόσμο των δυνάμεών της για το καλό. Ζητά από τη Σιμώνη να τη συνοδεύσει στη σπηλιά όπου βρέθηκε ως μωρό από την Αγάθη και τον αδελφό της.

Παρόλο που είχε ήδη πάει στη σπηλιά με τον Φρίξο στο παρελθόν, χωρίς, ωστόσο, να επιτύχει τίποτα, πιστεύει ότι τώρα, με τη βοήθεια της Σιμώνης, που είναι μάντισσα, θα είναι πιο επιτυχημένη. Έχει όλες τις ελπίδες ότι θα καταφέρει να ελέγξει το δώρο της ή, τουλάχιστον, να απαλλαγεί για πάντα από αυτό. Όμως, όταν φτάνουν στη σπηλιά, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Η Θεοφανώ θα ζήσει μια περίεργη εμπειρία με τη μητέρα της.

Αυτή η εμπειρία είναι εξαιρετικά μαγική. Το πνεύμα της μητέρας της εισέρχεται στο σώμα της Θεοφανώς, και η Σιμώνη τρομοκρατείται από όσα συμβαίνουν στη σπηλιά. Δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και πιστεύει ότι είχε δίκιο όταν είχε αισθανθεί φόβο με την πρώτη επαφή της με τη Θεοφανώ.

Αφού επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων σε κατάσταση σοκ, το μόνο που επιθυμεί είναι να φύγει το συντομότερο δυνατόν από εκεί. Προτού όμως φύγει, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Θεοφανώς σε δύο πρόσωπα: τη Δαμιανή και την Πολυξένη.

Αυτές οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία πρόθεση να κρατήσουν τη Θεοφανώ ανάμεσά τους. Κατανοούν ότι ο Μιχαήλ την προστατεύει και τώρα καταλαβαίνουν το γιατί. Η Θεοφανώ, με τις μοναδικές της ικανότητες, είχε βρει το μωρό στο ποτάμι και είχε σώσει τον Μιχαήλ από μια προσπάθεια δολοφονίας εναντίον του.

Συνειδητοποιούν ότι ο αρχηγός των Λασκαραίων γνωρίζει εδώ και καιρό τις μαγικές ικανότητες της Θεοφανώς και γι’ αυτό την κρατάει κοντά του. Ωστόσο, δεν επιθυμούν να τον αφήσουν να διαθέτει ένα τέτοιο «δυνατό χαρτί», καθώς αντιλαμβάνονται ότι η Θεοφανώ μπορεί να τις ξεσκεπάσει…