Το Μυστικό της Πεταλούδας 15/10: Ο Χριστόφορος ομολογεί ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου, αλλά, ενώ δίνει κατάθεση, καταρρέει ξαφνικά απ΄ την ένταση και την πίεση, που υφίσταται και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 72

Η Έλενα, τρομαγμένη που ο Χριστόφορος μπήκε ξανά στο σπίτι της και την απείλησε, ζητάει απ΄ το Θέμη να μείνει εκεί μαζί του. Η Χριστίνα, που το ακούει, ζητάει έξαλλη απ΄ το Θέμη να τη διώξει.

Ο Άρης, πολύ ανήσυχος μετά που η Μαρήλια δεν του άνοιξε, πάει στην εταιρία και ψάχνει τον Χριστόφορο, που δεν είναι εκεί. Λέει στον Φίλιππο τι έγινε, πως φοβάται ότι ο Χρυσοχόου θα κάνει κακό στη Μαρήλια και την ώρα που μιλάνε, τηλεφωνεί στον Φίλιππο ο Στέφανος απ΄ το νοσοκομείο και του λέει πως ο Χριστόφορος είναι εκεί, αλλά, δεν ξέρει ακόμα τίποτα για την κατάσταση του.

Η Κρίστια λέει στο Θέμη και στην Έλενα για το τεστ DNA, που πρέπει να κάνουν ο Χριστόφορος, η Ειρήνη και ο Μάρκος, αλλά, αρνούνται να το κάνουν.
Η Ειρήνη ανησυχεί για τον Χριστόφορο και το Φίλιππο, αφού κανείς τους δεν της απαντάει στο τηλέφωνο.

Η Σοφία πάει στο μαγαζί της κι εκεί την περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη, ενώ η Χλόη τηλεφωνεί στην Κρίστια να της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της στην τελευταία τους συνάντηση και της λέει κάτι που αναστατώνει πολύ την Κρίστια.