Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος βρίσκεται σε μια κατάσταση αναστάτωσης και τύψεων. Ο γιος του τον προβληματίζει, καθώς του είχε κρύψει την αλήθεια για την μητέρα του, τη Βικτώρια…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ενοχή…

Επίσης, αισθάνεται ενοχή για το ότι δεν κατάφερε να καταλάβει και να προστατέψει την Αμαλία από τον Πάρη. Παράλληλα, μαθαίνει για την σχέση της Αντιγόνης με τη Βικτώρια από την Όλγα, γεγονός που του προσθέτει κι άλλο βάρος. Όλες αυτές οι σκέψεις προκαλούν σε αυτόν μια βαριά εσωτερική κρίση.

Η αγωνία είναι συνεχής για τα παιδιά του, τα οποία δεν έχουν καμία είδηση για την τοποθεσία του πατέρα τους. Ο Χριστόφορος εξαφανίστηκε από τη ζωή τους, και αυτοί ζουν με το φόβο της αβεβαιότητας.. Καθημερινά, ελπίζουν να λάβουν κάποια νέα, κάποιο σημάδι που θα δείχνει ότι είναι ασφαλής και ζωντανός.

Εν τω μεταξύ, στην επερχόμενη σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Χριστόφορος βρίσκει τρόπο να παρακολουθεί τα παιδιά του. Επικοινωνεί κρυφά με τη Ματούλα μέσω τηλεφώνου, η οποία είναι η μόνη που γνωρίζει την τοποθεσία του. Βλέποντας την αγωνία του Άγη και της Αμαλίας, της παρακαλεί να τον πείσουν να επιστρέψει, καθώς τα παιδιά είναι σε αναστάτωση.

Στο σπίτι των Μπουραντάδων, μια νέα εξέλιξη λαμβάνει χώρα. Η Στέλλα, κόρη της Ματούλας, έχει μετακομίσει εκεί. Ακούγοντας τυχαία τη μητέρα της να μιλάει, αντιλαμβάνεται την τοποθεσία του Χριστόφορου. Αμέσως επικοινωνεί με την Αμαλία και της αποκαλύπτει το μυστικό.

Η είδηση αυτή φέρνει χαρά στην Αμαλία και τον Άγη. Επιτέλους, έχουν ένα στοιχείο που τους δείχνει ότι ο πατέρας τους είναι ζωντανός. Με αποφασιστικότητα, αποφασίζουν να βρουν τον Χριστόφορο και να τον πείσουν να επιστρέψει στο σπίτι.

Ο Χριστόφορος, έχοντας πλέον γνώση ότι η οικογένειά του τον ψάχνει και τον αγαπά, αποφασίζει να επιστρέψει. Οι προσπάθειες των παιδιών του και η ανταπόκρισή τους τον παρακινούν. Επιστρέφει στο σπίτι με την καρδιά του να έχει ανακουφιστεί. Τα παιδιά του του εκφράζουν την αγάπη τους και τον συγχωρούν για όσα έχουν συμβεί.