Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται με μια έντονη αίσθηση θανάτου και ανατροπών που αναστατώνουν τους θεατές. Η ιστορία φέρνει δολοφονίες, απρόσμενους θανάτους και μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που σκιάζει τον πύργο των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Το τέλος βάφεται κόκκινο

Ο Τζανής, που ποθούσε να γίνει καπετάνιος, επιτέλους καταφέρνει τον στόχο του, μαζί με τον συνεργό του Σπήλιο, αρχίζει μια σειρά φονικών πράξεων. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ, αποφεύγοντας την παγίδα του πύργου, βρίσκουν καταφύγιο στο δάσος, ενώ οι γυναίκες καταφέρνουν να αποδράσουν, εκτός από την Θεοφανώ. Η καταδίκη της Θεοφανώς σε θάνατο φαίνεται να είναι αναπόφευκτη, αλλά η ανατροπή έρχεται όταν ο Σπήλιος, ανακαλύπτει την αλήθεια: ότι είναι η αδελφή του, που της προσφέρει την προστασία του.

Παράλληλα, ο Σπήλιος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν του, καθώς οι αλήθειες αποκαλύπτονται με αίματα. Καθώς η ιστορία πλησιάζει στο τέλος της, η σκηνή βάφεται ακόμα περισσότερο με αίμα, υποσχόμενη ένα φινάλε που θα αφήσει τους θεατές σε έκπληξη και ανυπομονησία για τη συνέχεια. Ποιο θα είναι το μέλλον του πύργου των Λασκαραίων μετά από αυτά τα γεγονότα; Θα αποκαλυφθούν και άλλες αλήθειες που θα συγκλονίσουν τους χαρακτήρες και τους θεατές;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ