Το Ναυάγιο επεισόδια – Καταιγιστικά γεγονότα έρχονται στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega, καθώς η Αλίκη αντιλαμβάνεται ότι είναι έγκυος από τον Παντελίδη.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Έγκυος η Αλίκη – Αυτός είναι ο πατέρας

Για να αποφύγει τη φυλάκιση, συμφωνεί να συμμετάσχει στο σχέδιο του Μιλτιάδη, προσποιούμενη τη γραμματέα του Γιώργη στην εφημερίδα, προκειμένου να συλλέγει πληροφορίες για αυτόν. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον Γιώργη και προσπαθεί να λήξει τη συνεργασία της με τον Μιλτιάδη. Αντίθετα, ο Μιλτιάδης εκμεταλλεύεται την κατάσταση και την παρενοχλεί, πιστεύοντας ότι αυτή το απολαμβάνει, πληροφορία που έχει μοιραστεί με τον Γιώργη. Η μοίρα, όμως, επιφέρει ένα σοκ στην Αλίκη όταν μαθαίνει την εγκυμοσύνη της.

Θα βρεθεί στο γραφείο του Μιλτιάδη για να του πει: «Είμαι έγκυος!».Ο δικηγόρος θα την κατηγορήσει πως αυτό είναι το σχέδιό της για να του «φάει» λεφτά: «Τα παιχνίδια αυτά να τα κάνεις αλλού, κοριτσάκι μου, που πιάνουν. Τι νομίζεις ότι είμαι για να σε πιστέψω; Κανένας χθεσινός; Σε γελάσανε. Λες και δεν ξέρω από πού σε μάζεψα! Ποιος ξέρει ποιανού είναι το παιδί και θες να το φορτώσεις σε μένα», θα της πει και η Αλίκη φεύγει με κλάματα.

Κατηγορούμενη από τον δικηγόρο για το ότι επιχειρεί να τον εκβιάσει, η Αλίκη συναντά τον Γιώργη και του αποκαλύπτει τα πάντα. Αυτός της δίνει την απαραίτητη στήριξη και της υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα της. “Μπορείς να βασίζεσαι σε μένα, Αλίκη. Εγώ θα είμαι εδώ για σένα”, της λέει, και για πρώτη φορά αισθάνεται ασφάλεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ