Σασμός: Ο Αστέρης και ο Μαθιός, για πρώτη φορά, θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: σε αντίπαλα στρατόπεδα…

Ο Αστέρης και ο Μαθιός, για πρώτη φορά, θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Αστέρης θα κόψει κάθε επαφή με τον αδερφό του και την μάνα του, σε σημείο που η Αργυρώ θα παραξενευτεί και θα ανησυχήσει.

«Θα μου πεις τι έχει γίνει; Δεν μπορεί να μη θέλεις να τους βλέπεις από τη μια μέρα στην άλλη! Ο αδελφός σου ήταν το πρότυπό σου και τώρα δεν αντέχεις ούτε το όνομά του να ακούς», θα τον ρωτήσει κι εκείνος θα ισχυριστεί πως βγήκαν στη φόρα κάποια οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος.

Η απόφαση, όμως, να φύγει μακριά από την οικογένειά του δεν είναι η μόνη που θα πάρει. Θα δηλώσει ότι από δω και πέρα θα είναι ο προστάτης των Βρουλάκηδων, της οικογένειά της γυναίκας που λατρεύει, που από την αρχή της σχέσης τους τον αγκάλιασαν.

Φυσικά, οι δηλώσεις του θα ταράξουν την Καλλιόπη, η οποία θα καταλάβει ότι χάνει από κοντά της τον γιο της και τον εγγονό της. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ θα τρέξει να βρει τον παπά-Μιχάλη, ζητώντας του να μιλήσει στον Αστέρη και να τον λογικέψει. Το ίδιο θα ζητήσει και από την Μαρίνα, όμως κανείς δεν θα μπορέσει να αλλάξει την απόφαση του Αστέρη κι έτσι οι Σταματάκηδες θα αργήσουν πολύ να μονιάσουν…