Παγιδευμένοι: Η δεύτερη σεζόν της αστυνομικής δραματικής σειράς «Παγιδευμένοι» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, φέρνει μια υπόσχεση για ένταση και δράση που θα κρατήσει τους θεατές σε αγωνία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: «Αναγνωρίσαμε ένα από τα πτώματα»…

Ο Δημήτρης συνεχίζει να δουλεύει στην εισαγγελία, ενώ η Άννα συνεχίζει να ασχολείται με δικηγορικές υποθέσεις. Είναι τα γενέθλια της, και η μέρα ξεκινάει με χαρά για τους δύο τους. Ο Δημήτρης αποφασίζει να την ευχαριστήσει με ένα ξεχωριστό πρωινό, φέρνοντας της λουλούδια και ένα όμορφο μενταγιόν ως δώρο. Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος πανηγυρίζει την προαγωγή του και όλοι τον συγχαίρουν για τη νέα του θέση και εκείνος αισθάνεται υπερήφανος για την επιτυχία του.

Και ο Ανδρέας έχει επίσης έχει πάρει προαγωγή, κι εκείνη την μέρα βρίσκεται σε μια εγκαταλελειμμένη βίλα που στον κήπο υπάρχει ένα πηγάδι. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα τον ενημερώνει ότι στον πάτο του πηγαδιού βρίσκεται ένα πτώμα. Όμως, από το πηγάδι ανασύρονται τέσσερα πτώματα. Τα δύο ανήκουν σε άνδρες και τα άλλα δύο σε γυναίκες, ενώ ανάμεσα τους υπάρχει και ένας επιζών: ένας 14χρονος. Η μητέρα του αγοριού, που είναι γνωστή της Άννας, το έψαχνε απεγνωσμένα εδώ και καιρό.

Το ίδιο βράδυ η Άννα γιορτάζει τα γενέθλιά της με, περικυκλωμένη από όλους τους φίλους της. Καθώς το πάρτι φτάνει στο τέλος του, και η νύχτα πέφτει, ο Ανδρέας επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Δημήτρη: «Αναγνωρίσαμε ένα από τα πτώματα. Χρειάζεται να έρθεις», του λέει. Η Άννα προσφέρεται να τον πάει με το αυτοκίνητό της και περιμένει έξω, κι εκείνος πηγαίνει στον ιατροδικαστή, όπου τον περιμένει ο Ανδρέας. «Ποιος;» ρωτάει, αλλά καμία απάντηση δεν του δίνεται, μόνο μια ματιά απόγνωσης.

Ο ιατροδικαστής ανεβάζει το σεντόνι και ο Δημήτρης βγαίνει σοκαρισμένος. «Τι συνέβη; Ποιος έχασε τη ζωή του;» ρωτάει η Άννα με ανησυχία, αλλά ο Δημήτρης δεν μπορεί να της απαντήσει. «Ποιος ήταν; Ήταν κάποιος γνωστός;» συνεχίζει να τον ρωτά. Ο Δημήτρης, με δάκρυα στα μάτια, την κοιτά και ψιθυρίζει: «Η Κατερίνα». Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, αναλαμβάνουν το δύσκολο καθήκον να ενημερώσουν τον αδελφό της, τον Σταύρο. Όταν του λένε ότι αναγνωρίστηκε το πτώμα μιας γυναίκας, αυτός τους ρωτά με ανησυχία: «Ποια είναι; Ήταν γνωστή, δημόσιο πρόσωπο;» και Ο Δημήτρης ψελλίζει: «Σταύρο…η Κατερίνα»…