Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Μετά τον χωρισμό του από την Ασπασία, ο Δημοσθένης συνεχίζει να απολαμβάνει την συντροφιά της Ξένιας, χωρίς να τον πτοούν τα σχόλια και τα κουτσομπολιά που ακούγονταν. Μάλιστα κάποια στιγμή, εμφανίζεται μαζί με την νεαρή στην ταβέρνα του Χρήστου και τυχαία τους βλέπει η Αρετή, η οποία την επόμενη κιόλας μέρα θα πει γι’ αυτή την συνάντηση στην Ασπασία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Το σχέδιο στο μυαλό του Δημοσθένη…

Από την άλλη πλευρά, η Ασπασία είχε βρει τη δική της ανακούφιση στον κόσμο της μαγειρικής. Η αγάπη της για το γλυκό του κουταλιού με την ελιά την έκανε να ξεχάσει τα προβλήματα και να ανακαλύψει τη δημιουργική της πλευρά. Ωστόσο, δεν έχει ιδέα για τις προθέσεις του Δημοσθένης, ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερο σχέδιο στο μυαλό του. Προτείνει στην Ξένια να γίνει μητέρα του παιδιού του και να το μεγαλώσει μαζί με τη γυναίκα του.

Η Ξένια αρχικά διστάζει, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι αυτή η συμφωνία θα την βοηθούσε να πραγματοποιήσει και τα δικά της σχέδια. Έτσι, μετά από κάποια σκέψη, δέχεται την πρόταση του Δημοσθένη και ζητάει προκαταβολή για να ξεκινήσουν.
Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή και αμέσως μετά, πηγαίνει στον Κωνσταντίνο για να συντάξει το συμφωνητικό που θα καθορίζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, την οποία θα υπογράψει η Ξένια για να παραχωρήσει το παιδί αμέσως μόλις γεννηθεί.

Στο μεταξύ, η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο φούρναρης του χωριού έχει αντιγράψει τη συνταγή της μητέρας της για τη σπανακόπιτα και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία, όμως φοβάται να της το πει. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Αρετή, όταν συνειδητοποίησε ότι η πίτα της πωλείται στον φούρνο της Αρεόπολης, βάζει στόχο να βρει ποια έδωσε την συνταγή και για ακόμα μία φορά στρέφεται εναντίον της Χρυσούλας.