Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Σοφία μαθαίνει ότι ο Φίλιππος παραδόθηκε στην αστυνομία. Μιλάει με την Ειρήνη γι΄ αυτό κι η Ειρήνη της ανακοινώνει και κάτι ακόμα, που την κάνει να συγκινηθεί πολύ…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 39-40

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 7/9 Επεισόδιο 39

Ο Χριστόφορος πάει στην Έλενα και την απειλεί να μείνει μακριά απ΄ την Ειρήνη.
Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Φίλιππου να βγάλει βόλτα το Μπεν. Λέει στον Φίλιππο ότι ο Χριστόφορος άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα. Και θυμήθηκε ότι δεν σκότωσε αυτός τον Νικήτα Αβράμη, αλλά, η Βαγγελιώ.
Ο Άλκης ψαρεύει το Δώρο να μάθει, αν ο Χριστόφορος είναι ανακατεμένος στην διακίνηση της κοκαϊνης. Όταν ο Δώρος το αρνείται, ο Άλκης του λέει για το φόνο του Ηλία. Και κάνει το Δώρο να πιστέψει ότι τον σκότωσε ο Χριστόφορος για να τον δελεάσει να καταθέσει εναντίον του.
Η Μαρήλια λέει στον Άρη ότι ο Άλκης ξέρει για τα μπλεξίματα του Δώρου και ο Άρης ανησυχεί ακόμα περισσότερο για το τι θα συμβεί.
Η Κρίστια συναντιέται με τον Παύλο, που θέλει να της εξηγήσει γιατί αποφάσισε να μην πει τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη, που είναι στο ψυχιατρείο. Ενώ της μιλάει, όμως, η Κρίστια βρίσκει περίεργο κάτι που της λέει.
Ο Δώρος τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, μόλις φεύγει ο Άλκης απ΄ το σπίτι του, και τα βάζει μαζί του, γιατί νομίζει πως ο Χριστόφορος σκότωσε τον Ηλία.
Η Ειρήνη γυρνάει απ΄ τη βόλτα με το Μπεν και την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη στο σπίτι του Φίλιππου.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 7/9 Επεισόδιο 40

Ο Δώρος λέει στον Χριστόφορο ότι ο Άλκης του υποσχέθηκε ότι θα του μειώσει την ποινή και θα φροντίσει να είναι ασφαλείς αυτός κι η οικογένεια του, αν καταθέσει ότι ο Χριστόφορος σκότωσε τον Πολυβίου και τον Ηλία.
Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ το Δώρο, συναντάει το Θέμη, που έχει πάει στο σπίτι του Δώρου να δει, αν γύρισε εκεί η Λουίζα. Η σύγκρουση των δύο είναι αναπόφευκτη.
Η Ειρήνη γυρίζει σπίτι μετά τη βόλτα με το Μπεν και βλέπει πως ο Φίλιππος δεν είναι εκεί. Τρομαγμένη τηλεφωνεί στον Χριστόφορο και του το λέει.
Ο Φίλιππος ανακρίνεται απ΄ τον Άλκη που τον ρωτάει, αν σκότωσε αυτός τον Πολυβίου και τον Ηλία. Ο Φίλιππος το αρνείται και αρνείται και κάθε ανάμιξη του Χριστόφορου στις δολοφονίες.
Ο Στέφανος δε μπορεί να πάει να πάρει την Αμάλα απ΄ το αεροδρόμιο, αφού πρέπει να είναι παρών στην ανάκριση του Φίλιππου και τηλεφωνεί στο Νικόλα να του ζητήσει τη χάρη να πάει να την πάρει αυτός. Ο Νικόλας πάει στο αεροδρόμιο και βλέπει τη Χάρις, που έχει πάει εκεί πρώτη να μιλάει με την Αμάλα.
Ο Θέμης τηλεφωνεί στο Μάρκο να μάθει, αν η Χριστίνα πήγε πάλι σ΄ αυτόν, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να σκεφτεί με τι τρόπο θα βοηθήσει το Φίλιππο, που πήγε και παραδόθηκε.