Σασμός: Ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά ανατρέποντας τις ισορροπίες που προσπαθεί να φέρει ο Παύλος…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Αστέρης διώχνει τον Αντρέα από το νησί…

Οι προσπάθειες του Παύλου να επαναφέρει την ισορροπία διαλύονται με την επιστροφή του Αντρέα, ενώ ο Αστέρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την απειλή του Αντρέα. Ο Αντρέας Βρουλάκης φτάνει στην Κρήτη, αλλά με κακό σκοπό. Με την οξύθυμη φύση που τον διακρίνει από τη μικρή του ηλικία, αντιδρά στα νέα που μαθαίνει για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την απουσία του και επιδιώκει εκδίκηση.

Ο Αστέρης έχει μια συνάντηση με τον Αντρέα στην παιδική χαρά όπου βρίσκονται η Αργυρώ και ο μικρός Πετράκης. Σε αυτή την συνάντηση, ο Αστέρης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αργυρώ, διαβεβαιώνοντάς την ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάται τις απειλές του θείου της. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Αστέρης αποφασίζει να ανοίξει την κουβέντα με τον Αντρέα, αναφέροντας ότι όλοι επιθυμούν τον “σασμό”. Έτσι, τον ρωτά αν πιστεύει ότι η επιστροφή του μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Η απάντηση του Αντρέα είναι ότι ό,τι χτίζεται βασίζεται σε σάπια θεμέλια. Σε αυτό το σημείο, ο Αστέρης αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα παιδί που τους ενώνει και τον ρωτά αν κατανοεί την αληθινή σημασία της αγάπης, όμως ο Αντρέας απαντά πως γνωρίζει μόνο την αξία της τιμής.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”, ο Αστέρης απειλεί τον Αντρέα λέγοντας ότι οποιαδήποτε ενέργεια του βλάψει την οικογένειά του θα έχει συνέπειες. Η απάντηση του Αντρέα είναι ότι ανυπομονεί για μια τέτοια σύγκρουση, προκειμένου να αποδείξει τον εαυτό του. Ο Αστέρης, ωστόσο, επισημαίνει ότι δεν ανέχεται απειλές από κανέναν και προτρέπει τον Αντρέα να αποδεχθεί την παρούσα κατάσταση. Αν δεν το κάνει, του λέει να φύγει και να μην επιστρέψει ποτέ.