Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σωτήρης, ο Δημοσθένης και ο Μηλιώνης αναζητούν εντατικά τη Βικτώρια στο βρεφοκομείο, αλλά δεν καταφέρνουν να ανακαλύψουν τα ίχνη της. Απευθύνονται στον Σίμο και τη Στέλλα για πληροφορίες. Ο Σίμος προτείνει να ελέγξουν σε ξενοδοχεία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Βικτώρια το σκάει

Παρά τις προσπάθειές τους, δεν εντοπίζουν τη Βικτώρια. Μόνο ο Δημοσθένης ανακαλύπτει την κρυψώνα της σε ένα ξενοδοχείο. Η Βικτώρια ζητά από τον Δημοσθένη να παράγει πλαστά έγγραφα για να φύγει εκτός χώρας. Αργότερα, ο Δημοσθένης διαφωνεί με τον Μηλιώνη για τη δημοσίευση φωτογραφίας της Βικτώριας σε εφημερίδα. Παράλληλα, ο Χρήστος επικοινωνεί μόνο με τον Σωτήρη για νέες πληροφορίες. Ο Δημοσθένης το αποκόβει, αλλά ο Χρήστος ενημερώνει τον Γιαμαλή για την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια ζητά από τον Δημοσθένη να ενημερώσει τον Σίμο για να τον αποχαιρετίσει πριν εξαφανιστεί μια για πάντα.

Του ανακοινώνει ότι πρέπει να φύγει μόνη της και ότι θα τον περιμένει να αποκαταστήσει το όνομά της. Έτσι, με τα έγγραφα που παρέχει ο Δημοσθένης, ετοιμάζεται για το ταξίδι της στη Βραζιλία. Η Στέλλα απογοητεύεται που η Μιράντα γλίτωσε με ένα χτύπημα στο πόδι και ψάχνει να βρει άλλον τρόπο για να τη βγάλει από τη μέση και όντως βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο, που είναι, φυσικά, ο Χρήστος.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ