Ο Νικόλας πετυχαίνει με μαεστρία την αποκλήρωση του Σωτήρη

Ο Νικόλας από πολύ νωρίς έδειξε την αδίστακτη φύση του και τη διάθεση του να κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα. Το ίδιο ακριβώς πρόκειται να συμβεί και στα επόμενα επεισόδια.

Ο Νικόλας θα συνεχίσει να υπονομεύει, χρησιμοποιώντας κακόβουλα ψέματα και ανακρίβειες για να υποβαθμίσει τον αδελφό του, Σωτήρη, στα μάτια του πατέρα τους. Ο σκοπός του είναι να πείσει τον πατέρα να αποκληρώσει τον Σωτήρη, καθώς γνωρίζει πως η οικονομική δύναμη του εξαρτάται από την υποστήριξη εκείνου.

Έτσι, όπως θα δούμε ο Νικόλας υλοποιεί το σχέδιό του με δεξιοτεχνία και με μαεστρία ρίχνει τον αδελφό του στα μάτια του πατέρα τους, προσπαθώντας να φυτέψει υποψίες στον Βρεττό ότι ο γιος του θέλει να του αρπάξει μια μεγάλη χρηματική επιταγή.

Ο Πέτρος, επηρεάζεται από τα λόγια του Νικόλα, και χάνει πάσα ιδέα για τον πρωτότοκο γιο του. Ξεκινά να αμφιβάλλει για το εάν είναι σωστό να κληρονομήσει εκείνος την περιουσία της οικογένειάς του, που με τόσο κόπο κατάφερε να αποκτήσει.

Έτσι λοιπόν, ο Βρεττός, που έχει πέσει θύμα της κακόβουλης πλεκτάνης του Νικόλα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποφασίζει τελικά να αποκληρώσει τον Σωτήρη και να τον αφαιρέσει από τη διαθήκη του. Φυσικά όταν ο Σωτήρης ανακαλύψει τι έχει γίνει πίσω από την πλάτη του ανοίγει ο δρόμος για το τέλος της σχέσης του με τον Νικόλα.