Αργυρώ: «Ο γιος σου πήγαινε γυρεύοντας, Βασιλική».. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Δεν είναι δύο γυναίκες που απλά δουλεύουν στον ίδιο χώρο, αλλά και δύο πολύ καλές φίλες. Μάλιστα ήρθαν ακόμα πιο κοντά από το γεγονός ότι οι άντρες τους είναι αδέλφια, κάτι που τις έκανε να μοιράζονται όχι μόνο τις χαρές, αλλά και τα άγχη και τις πίκρες τους.

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η συμπεριφορά της Αργυρώς μετά την αποκάλυψη ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή είναι η αφορμή για μια έντονη σύγκρουση με τη Βασιλική. Αφού έχει έρθει ήδη σε σύγκρουση με τον Αστέρη που δεν έχει καταδώσει τον αδελφό του, θα επιτεθεί λεκτικά και στη Βασιλική, ξεκαθαρίζοντας ότι θα τον καταδώσει η ίδια. Εκείνη της λέει ότι δεν εννοεί τα λόγια της και της ζητά να τον συγχωρέσει, αλλά η Αργυρώ είναι αμετάπειστη.

Ο Αστέρης από την πλευρά του προσπαθεί να εξηγήσει στην Αργυρώ την δύσκολη θέση που βρίσκεται η Βασιλική, αλλά εκείνη δεν ακούει κουβέντα και αποφασίζει να αποκλείσει εντελώς την οικογένεια Σταματάκη από τη ζωή της. Ακόμα και με τον Αστέρη, αρχίζει να κρατάει απόσταση μέχρι να βεβαιωθεί για τις προτεραιότητές του.

Στη συνέχεια, και ο Μαθιός με τον Παύλο προσπαθούν να της μιλήσουν, αλλά η αντίδρασή της είναι έντονη. Εξοργίζεται τόσο με το θράσος του Μαθιού που της ζητά να μην τα βάζει με τη γυναίκα του, όσο και με τον θείο της που την παρακαλεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Σταματάκη.

Παρά τις προσπάθειες της Βασιλικής να επανορθώσει την κατάσταση, η Αργυρώ της απαντά ότι ο γιος της έφαγε το κεφάλι του. Από εκείνη τη στιγμή, οι δύο γυναίκες γίνονται εχθροί, κάτι που παρατηρεί η Καλλιόπη, η οποία αποφασίζει να μιλήσει στους γιους της με σκοπό να τα βρουν. Όμως, καμία από τις δύο δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει οτιδήποτε.