Σασμός: Οι υποψίες όλων μετά το χτύπημα θα στραφούν αποκλειστικά πάνω στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο. Παρόλα αυτά, οι δύο άνδρες θα έχουν ένα πειστικό άλλοθι που θα τους απαλλάξει από τις υποψίες. Λίγο πριν την έκρηξη, βρέθηκαν στην εκκλησία, προκειμένου να συζητήσουν κάποια θέματα, κατόπιν πρόσκλησής του παπα-Μιχάλη.

Ο παπα-Μιχάλης είχε καλέσει τους δύο άνδρες με σκοπό να τους παρακαλέσει να μην κατηγορούν τον Μαθιό για τον θάνατο του Λάζαρου χωρίς σαφείς αποδείξεις και να μην λαμβάνουν καμία αντιπαράθεση με τον εν λόγω πρόσωπο. Έτσι, όταν ακούστηκε η έκρηξη, οι τρεις άντρες βρίσκονταν μαζί, και είναι αναμενόμενο να υποστηρίξει ο παπα-Μιχάλης την αθωότητά τους.

Ο Αντώνης, παρ’ όλα αυτά, δεν θα μπορεί να είναι πλήρως βέβαιος για τις προθέσεις και τις κινήσεις των αδελφών Βρουλάκη.

Αυτός που θα νιώθει ιδιαίτερα ανήσυχος μετά το χτύπημα και θα κάνει δεύτερες σκέψεις, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα είναι ο Τηλέμαχος. Πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν, ακόμα και όταν ο Αντρέας τον ενημερώνει πως ο Μηνάς ενήργησε με επαγγελματισμό και δεν άφησε πίσω του κανένα ίχνος.