Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα επιτέλους μπορούν να ζήσουν τον τον έρωτά τους. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η ελευθερία που απολαμβάνουν μοιάζει παραμυθένια

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα μετά από πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισαν, επιτέλους μπορούν να ζήσουν τον τον έρωτά τους, γεγονός που δεν μπορούν να πιστέψουν ούτε οι ίδιοι. Η ελευθερία που απολαμβάνουν μοιάζει παραμυθένια, όμως, στην κλειστή κοινωνία του Κιάρι, είναι δακτυλοδεικτούμενοι .

Τα επικριτικά βλέμματα παρακολουθούν κάθε τους κίνηση, και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουν τι σκέφτονται γι’ αυτούς. Παρόλα αυτά, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ξέρουν πως κάνουν το σωστό. Γι’ αυτό και είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τους στερήσει αυτό που κατέκτησαν με τόσο πόνο και να στήσουν επιτέλους το σπιτικό τους, όπου θα στεγάσουν την οικογένειά τους.

Αντίστοιχη κατακραυγή όμως δέχεται και ο Ιάσονας για την απόφαση του να χωρίσει την Αλεξάνδρα και της επιτρέψει να βρει την ευτυχία με τον εραστή της. Η απόφαση του μάλιστα βρίσκει κάποιους εργάτες του αντίθετους και εγκαταλείπουν το Κιάρι, επικαλούμενοι τις ηθικές τους αρχές..

Ο Ιάσονας, ωστόσο, αντιμετωπίζει κι άλλες δύσκολες στιγμές όταν, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, βρίσκεται μπροστά σε ένα φάκελο που αλλάζει τα δεδομένα. Το περιεχόμενο του φακέλου δεν του αφήνει καμία ελπίδα. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Μαργέτα με την βοήθεια του Θύμιου, προσπαθεί να βρει λύση για να αντιμετωπίσει τον εκβιαστή της και να προστατεύσει το μυστικό της.