Η Γη της Ελιάς: Στην πιο ακατάλληλη στιγμή, η Αντιγόνη επιστρέφει στη «Γη της Ελιάς» και έρχεται ένας άνευ προηγουμένου καβγάς ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη, μια κόντρα που πρόκειται να ξεσπάσει δυνατά και να διχάσει εκ νέου τους ήρωες….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη επιστρέφει…

Η Αντιγόνη επιστρέφει στη γραφική Μάνη, και ταράζει τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί. Εγκαταλείπει προσωρινά το Λονδίνο, αφού πρέπει να αντιμετωπίσει τα ανοιχτά θέματα που άφησε πίσω της. Αυτά τα θέματα, φυσικά, σχετίζονται και με τη μικρή Αγγελική. Παρότι η Αντιγόνη αποχώρησε προσωρινά, δεν έχει λησμονήσει την ύπαρξη της μικρούλας. Η συμβουλή της παιδοψυχολόγου να της μιλήσουν κάποια στιγμή παραμένει ζωντανή. Οπότε, η επιστροφή της Αντιγόνης στον τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» αναμένεται να δημιουργήσει διχασμό στην οικογένεια.

Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος, όταν καταλάβει ότι η αδελφή του επέστρεψε με σκοπό να ανακατέψει τα πράγματα και πάλι; Ποια στάση θα επιλέξει ο Ισίδωρος απέναντι στην κόρη του; Όλες οι συνθήκες ανατρέπονται με την άφιξη της Αντιγόνης στη Μάνη.

Η Μαρίνα, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής, έχει ήδη χάσει το μωρό της και προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Αν χάσει από κοντά της και την μικρή Αγγελική θα καταρρεύσει. Ένας νέος πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει στο σπίτι των Βρεττάκων…