Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης συναντά τη Νέλλυ, την κοπέλα που έχει πληρώσει ο Ρένος για να τον παγιδεύσει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης πιάνεται στην παγίδα του Σίμου και συλλαμβάνεται

Ο Σωτήρης ανακαλύπτει ότι πριν πεθάνει η Λιζέτας είχε πυροβολήσει κάποιον και υποψιάζεται ότι ίσως είχε συναντήσει τον Άγη…Ο Ντίνος, μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία της Μιράντας, προσπαθεί να την πείσει να μείνει κοντά του και να του αποκαλύψει την αλήθεια, όμως εκείνη φεύγει με δάκρυα στα μάτια.

Ο Πάρης συναντά τη Νέλλυ, την κοπέλα που έχει πληρώσει ο Ρένος για να τον παγιδεύσει. Της δείχνει κάποια διαμερίσματα και στη συνέχεια την συνοδεύει στο σπίτι της. Όταν η Νέλλυ προσποιείται ζάλη, ο Πάρης τη βοηθάει να μπει στο σπίτι, όπου εκείνη του ρίχνει μια ουσία στο νερό. Αφού τον ναρκώσει, η Μάγια αναλαμβάνει να τον γδύσει και να προκαλέσει εκδορές σε όλο της το σώμα με τα νύχια του.

Ενώ ο Σίμος και η Αμαλία κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, ο Πάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια περιπέτεια από την οποία ίσως να μην μπορέσει να ξεφύγει εύκολα…Την ίδια ώρα, ο Ντίνος επισκέπτεται τον Αποστόλη στη φυλακή, κι εκείνος υποστηρίζει ότι ο Δούβλης ευθύνεται για την πυρκαγιά στον «Παράδεισο» και είναι επίσης υπεύθυνος για τον θάνατο του Αριστείδη.

Η Μιράντα ζητά από τον Σίμο να πείσει την Αμαλία να δεχτεί το μερίδιο που της προσφέρει κι εκείνος υπόσχεται να προσπαθήσει. Για να το καταφέρει πιο εύκολα, πουλάει το μερίδιο στον ίδιο με την υπόσχεση να το μεταβιβάσει στην Αμαλία, η οποία τελικά δέχεται παρά την δυσπιστία της…

Η Στέλλα σχεδιάζει μια νέα παγίδα εναντίον της Ευδοξίας για να διασφαλίσει τη θέση της στον «Παράδεισο», τώρα που επιστρέφει η Γεωργία. Η Νικολέτα ξεσπά με οργή στη Μιράντα, η οποία αναιρεί την υπόσχεσή της για την επέμβαση, και την κάνει να νιώσει τόσο άσχημα, που τελικά αποφασίζει να προχωρήσει. Θέλει να χαρίσει ζωή σε αυτό το κορίτσι, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Φώτης προσφέρεται να γίνει δότης για να μην κινδυνεύσει.

Κι ενώ ο Πάρης συλλαμβάνεται και δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν με τη Νέλλη και τη Μάγια, ο Βύρωνας μαθαίνει ότι η Μιράντα πούλησε το μερίδιό της στον «Παράδεισο» και ενημερώνει αμέσως τον Ντίνο.