Ο Ιάσονας ανακαλύπτει ότι ο κοινός λογαριασμός που είχε με τη μητέρα του είναι σχεδόν άδειος. Αγνοώντας ότι η Μαργέτα είναι ζωντανή, εκτοξεύει την οργή του προς τον Στέφανο, κατηγορώντας τον ότι έχει κλέψει τα χρήματα.

Ακόμα ένα γράμμα της γειτόνισσας φτάνει στην αστυνομία

Πλέον αδυνατεί να σκεφτεί καθαρά και η Ουρανία βλέποντας τον σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά μάταια. Την ίδια ώρα, η Μαργέτα εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι της, στην Αθήνα, γεμάτη φόβο, την ώρα που στο Κιάρι ετοιμάζουν το μνημόσυνο της.

Στο πλαίσιο αυτού του θλιβερού γεγονότος, ο Μάρκος έχει μια ευχάριστη έκπληξη μαθαίνοντας ότι η Αλεξάνδρα βρίσκεται ακόμα στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων. Ο Ιάσονας, αν και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, συνεχίζει να προετοιμάζει το σχέδιό του για τη μετανάστευση τους στην Αμερική, ενώ προσπαθεί να βρει τα απαραίτητα χρήματα.

Ταυτόχρονα, κατανοώντας ότι πρέπει να αντιμετωπίσει και τις ζημιές στο Κιάρι, η σκέψη του Ιάσονα τον οδηγεί στο σπίτι στην Κηφισιά. Ο Στέφανος, όμως, είναι τρομοκρατημένος, φοβούμενος ότι ο Ιάσονας θα αποκαλύψει την κρυψώνα της Μαργέτας, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, μια νέα επιστολή από την ενοχλητική γειτόνισσα δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα. Πλέον αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα της, μαζί με το ένοχο μυστικό που κρύβει.